Ook Lufthansa vaker naar Canada vanaf 2020

Ook Lufthansa vaker naar Canada vanaf 2020

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Canada is een geweldig land om heen te reizen. Het heeft schitterende natuur en prachtige steden. Een reis hierheen zal je dan ook zeker niet vervelen. KLM vliegt op verschillende bestemmingen in Canada. Ook hebben ze zelfs een busverbinding tussen verschillende plekken. Het land is in trek. Dat blijkt wel uit het feit dat maatschappijen vaker of naar nieuwe bestemmingen in het land gaan reizen. Afgelopen week schreven we op InsideFlyer al over de vluchten die Brussels Airlines uit gaat voeren naar Montreal. Nu heeft Lufthansa ook bekend gemaakt vaker naar Canada te vliegen. Er zal namelijk een nieuwe bestemming worden toegevoegd.

Routes in Canada

De Duitse maatschappij zal de aantal routes in Canada dus verder uitbreiden. Op dit moment vliegt de Lufthansa al naar enkele bestemmingen in dit land. Vanuit München en  Frankfurt vliegen ze naar Toronto, Vancouver. Vanaf 16 mei 2020 zal daar de hoofdstad Ottawa aan worden toegevoegd. Deze bestemming zal vijfmaal per week worden aangevlogen. Dit zal gebeuren vanuit de hub in Frankfurt. Op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag zullen de vluchten worden uitgevoerd. Vluchten zullen worden uitgevoerd met een Airbus A340-300. Dit toestel zal beschikken over 279 stoelen, verdeeld over Business Class, Premium Economy en Economy Class. Vanaf 11 september is het mogelijk de vluchten naar de nieuwe bestemming Ottawa (YOW) te boeken. Tarieven startend vanuit Amsterdam beginnen bij de de €539,- voor een retourvlucht. Via onder andere Google Flights en de website van Lufthansa kun je vluchten vinden en boeken.

Ottawa

Lufthansa zal naar Ottawa vliegen volgens onderstaand vluchtschema:

Dag Uitgaand vlucht FRA – YOW
Vluchtnummer Vertrektijd (lokaal) Aankomsttijd (lokaal) Toestel
Ma, di, do, za, zo LH472 13.45u 16.05u Airbus A340-300
Dag Inkomende vlucht YOW – FRA
Vluchtnummer Vertrektijd (lokaal) Aankomsttijd (lokaal) Toestel
Ma, di, do, za, zo LH473 17.50u 07.15u +1 Airbus A340-300

Ottawa is een super leuke bestemming om heen te reizen. Het is een mooie stad die gebouwd is op de heuvels in dit gebied. Het parlement en andere overheidsgebouwen zijn hier gevestigd. Ook kun je een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de Canadian Mint of een van de vele gave musea. Het is daarom dan ook zeker de moeite een reis te plannen naar het schitterende noorden van continent Noord-Amerika. Ottawa kan een mooie uitvalsbasis zijn om hierna verder te reizen door Canada. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan Toronto of Montreal. Ook kun je hier prima wandelen door de geweldige natuur. Voor Canada heb je een eTa nodig en mocht je een van de vele natuurparken willen bezoeken, check dan zeker dit artikel even (let op de gratis pas is er niet meer!).

Deze diashow vereist JavaScript.

Bron & beeldmateriaal: Lufhthansa, M.dTurck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *