Gratis Parks Canada Discovery Pass voor 2017!

Gratis Parks Canada Discovery Pass

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Reizigers die een (rond)reis door Canada maken kunnen niet om de prachtige natuurparken heen. Ter ere van de 150ste verjaardag van Canada kun je nu een gratis Parks Canada Discovery Pass aanvragen voor heel 2017! Hiermee krijg je toegang tot alle nationale parken, nationale maritiem beschermde gebieden en nationale historische punten. Als gezin bespaar je hier al €100 mee!

Gratis Parks Canada Discovery Pass voor 2017

Vraag je gratis Parks Canada Discovery Pass aan

Je kunt de pass via deze link (klik) bestellen. Per voertuig is één pas voldoende, maar je kunt er eventueel meerdere aanvragen. Je ziet dat er niks in rekening wordt gebracht. Check-out en vul je gegevens in. Ook verzendkosten zijn er niet voor aflevering wereldwijd! Het duurt enkele weken voordat de kaart wordt bezorgd. Deze dien je in Canada op de achteruitkijkspiegel hangen.

Overweeg je een trip naar Canada, vraag dan zeker op tijd deze gratis pass voor de nationale parken aan! Vergeet ook niet je eTA toestemming aan te vragen. Wil je in meer comfort vliegen? Air Canada begint binnen kort met Premium Economy op vluchten tussen Amsterdam en Toronto.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *