Club Carlson schrapt waardevol voordeel voor elite’s2 min leestijd

Club Carlson

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Club Carlson haalt een streep door een waardevol voor voor elite’s. Tot nu toe was er voor Gold en Concierge leden de mogelijkheid om een tweede nacht gratis te verkrijgen in het weekend. Of zelfs 2 nachten, bij twee betalende nachten. Helaas, zonder verdere vooraankondiging is deze mogelijkheid geschrapt.

Club Carlson
2 for 1 aanbieding

Wat was de Club Carlson 2 for 1 actie precies?

Als je bij Club Carlson een mid-tier (Gold) of top tier (concierge) status had, kon je in het weekend twee of vier nachten boeken in een hotel van de keten. Je kreeg dan je tweede (of laatste twee) nachten gratis. Een fraai voordeel, dat een weekendje weg aanzienlijk goedkoper kan maken. Vooral in een wat duurder hotel kan het voordeel voor een dergelijk weekend behoorlijk oplopen. Het Radisson Royal Hotel in Moskou bijvoorbeeld, kost toch al snel € 170,00 per nacht.

Club Carlson
Radisson Royal Hotel Moskou, een high end hotel waar het voordeel behoorlijk op kan lopen

Aangezien de overige gold voordelen vooral “gebaseerd op beschikbaarheid” zijn, was dit eigenlijk één van de weinige voordelen die vooraf vaststond. Ik kan me niet voorstellen dat mensen alleen om deze reden voor Club Carlson kiezen, maar het vervallen van dit voordeel is zeker spijtig.

Club Carlson heeft aangegeven dat het niet om een elitevoordeel ging, maar om een “gerichte promotie voor eliteleden”. Bestaande boekingen worden gewoon gehonoreerd door Club Carlson.

Conclusie

Jammer dat Club Carlson een mooi voordeel voor elite leden schrapt. Het feit dat dit zonder verdere vooraankondiging gebeurd is in mijn ogen een trieste zaak. Dat er geen sprake zou zijn van een elitevoordeel is technisch gezien juist, maar per direct een dergelijke actie beëindigen blijft toch zuur. Hopelijk komt er een geschikte vervanger voor deze “gerichte promotie voor eliteleden”.

Club Carlson
Club Carlson 2 for 1 en 4 for 2

Meer informatie over Club Carlson kun je in dit artikel van Lionell vinden.

Heeft het verdwijnen van dit voordeel impact op jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *