Norwegian minder vaak met Dreamliner naar Amsterdam

Goede deals met eindejaar sale Norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norwegian maakt via een wijziging in de dienstregeling bekend minder vaak naar Amsterdam te vliegen. Het gaat om de populaire route Amsterdam – New York JFK. Dit betekent dat Schiphol de Dreamliner van Norwegian minder vaak op bezoek krijgt.

Norwegian

Alhoewel het Scandinavische Norwegian eerder meerdere transatlantische routes staakte, blijft de route AMS-JFK voorlopig wel gehandhaafd. De low cost carrier vliegt op long haul bestemmingen met de Boeing 787 Dreamliner. Norwegian vliegt zowel met de 787-8 als de 787-9. Naar Schiphol vliegt de laatstgenoemde. Op short haul wordt voornamelijk de Boeing 737 ingezet. Waaronder de inactieve B737 MAX 8, maar ook de B737-800.

Norwegian Reward

Amsterdam

Met ingang van deze week past Norwegian de frequentie op de route AMS-JFK aan. Dit meldt de website Routesonline. Er zullen wekelijks minder vluchten uitgevoerd worden tussen beide bestemmingen. Het gaat in totaal om twee vluchten minder. De airline vliegt nu vijf keer per week in plaats van zeven keer per week op Schiphol. De wijziging geldt ten minste tot 29 februari 2020.

Het gaat om de volgende vluchtnummers:

  • DY7701 met vertrek uit AMS om 15.15 uur en aankomst om 17.30 uur (lokale tijd) te JFK.
  • DY7700 met vertrek uit JFK om 0.05 uur (lokale tijd) en aankomst om 13.00 uur te AMS.

Norwegian zal in de winterdienstregeling ook vijfmaal per week op deze route vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *