Profiteer van voordeel met de My Emirates Pass in Dubai en de VAE

Vlieg met Emirates en krijg grootse kortingen op je overnachting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

We hebben in voorgaande jaren al vaker geschreven over de My Emirates Pass. En er is goed nieuws voor reizigers die binnenkort met Emirates naar of via Dubai reizen. De luchtvaartmaatschappij heeft namelijk wederom het My Emirates Pass voordeelprogramma gelanceerd. Ditmaal geldig tot en met 2020. Op vertoon van je Emirates boardingpass krijg je tijdens je verblijf of tussenstop in Dubai speciale voordelen en kortingen oplopend tot 50% bij meer dan 500 restaurants, attracties, winkels en meer. Een volledig overzicht van de deelnemende locaties en alle voorwaarden vind je hier.

Er zijn meer airlines die een privilege programma hebben op vertoon van een boardingpass, maar bij Emirates is dit zeker geen wassen neus. Tijdens een eerder bezoek aan Dubai heb ik bijvoorbeeld flink kunnen besparen op een helikopter rondvlucht met de My Emirates Pass. Daarnaast is het programma geldig bij locaties die je waarschijnlijk toch zou bezoeken, en zijn de kortingen flink. De eetgelegenheden zijn vaak in populaire hotels.

Enkele voorbeelden:

  • 30% korting bij Dubai Aquarium
  • 20% korting bij Atlantis Aquaventure en The Lost Chambers
  • 30% korting bij Helidubai (aanrader!)
  • 28% korting bij Ski Dubai
  • 30% korting bij Wild Wadi
  • 20% korting bij The Official Emirates Store
  • 20% korting bij deelnemende restaurants

Korting met My Emirates Pass in Verenigde Arabische Emiraten

Mohammad Al Hashimi, Vice President Commercial Products Dubai bij Emirates:

We zijn verheugd om de My Emirates Pass  terug te brengen deze winter. Reizigers die een bezoek brengen aan Dubai kunnen de stad verkennen door middel van deze unieke aanbiedingen. Als vierde meest bezochte stad ter wereld, trekt Dubai steeds meer reizigers aan met haar continu groeiende lijst van bezienswaardigheden en entertainmentmogelijkheden. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met onze partners en om onze passagiers het beste te kunnen geven wat Dubai en de VAE te bieden hebben.

De kleinere locaties zijn wellicht niet gelijk op de hoogte van het voordeelprogramma, dus het is raadzaam om een screenshot van de Engelstalige pagina te laten zien.

Lees voor meer bespaartips in Dubai ook: Bestemmingsstips: Bespaar in Dubai

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *