Nieuwe Upper Class Virgin Atlantic onthuld

Virgin Atlantic Upper Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na British Airways‘ nieuwe Club World suite heeft de tweede airline van het Verenigd Koninkrijk haar nieuwe business class onthuld. Virgin Atlantic zal met de toevoeging van de Airbus A350 een nieuwe Upper Class, zoals de business class heet, introduceren. Hierbij heeft de maatschappij gekozen voor een aangepaste versie van de reverse herringbone stoelen. De trendy stijl en kleuren van het merk zijn hierin verwerkt. In de A350-1000 zullen er 44 stoelen zijn in 1-2-1 opstelling. Op dit moment zijn er bij Virgin reguliere herringbone stoelen in 1-1-1 opstelling.

Virgin Atlantic Upper Class

Zoals op de afbeeldingen te zien is, ontbreekt een echte deur wat tegenwoordig de nieuwe trend is in de business class.

Lounge

Naast een nieuwe stoel voegt Virgin Atlantic ook een kleine lounge toe voor Upper Class passagiers. The Loft biedt plaats aan 8 personen. Niet zo spectaculair als sommige bars aan boord van bepaalde Golfmaatschappijen maar op longhaul vluchten is het een afleiding om even uit je stoel te komen.

Virgin Atlantic Upper Class

New York

Naar verwachting gaat de eerste A350 vliegen tussen London Heathrow en New York. Virgin Atlantic, Delta en KLM zijn bezig om hun trans-Atlantische joint ventures samen te voegen. Wellicht dat je dan binnenkort van Amsterdam naar London kan en doorvliegen met het Virgin Atlantic netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *