Nieuwe Delta Sky Club geopend op New York JFK Terminal 4 – nabij gate A72 min leestijd

Nieuwe Delta Sky Club geopend op New York JFK Terminal 4 A Gates

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor reizigers op New York JFK is er een nieuwe lounge optie bijgekomen: de Delta Sky Club in Terminal 4. Deze week opende de nieuwe Sky Club in Terminal 4, nabij gate A7. Deze nieuwe lounge is een welkome uitbreiding van de lounge capaciteit in Terminal 4 van JFK. Eerder schreven we al een mooie review over één van de andere Sky Clubs op de New Yorkse luchthaven.

Lounges in New York JFK Terminal 4

In Terminal 4 tref je nu drie lounges aan die je mogelijk zou kunnen bezoeken op je reis van, naar of via New York JFK International Airport. Het betreft hier de volgende lounges:

Afhankelijk van je reisklasse of eventueel lidmaatschap van een betaalkaart of Priority Pass heb je verschillende keuzes. De American Express Centurion Lounge is bijvoorbeeld toegankelijk met de American Express Platinum of Centurion betaalkaart. Meer over deze toegang lees je op de website van Delta. Voor Europese reizigers is het in ieder geval goed om te weten dat SkyTeam Elite Plus leden in de meeste gevallen toegang hebben ongeacht hun reisklasse. Voor Amerikaanse passagiers zijn de regels een stuk strenger.

Uitbreiding & capaciteit

De nieuw geopende Delta Sky Club op de luchthaven van New York JFK is een flinke uitbreiding van de lounge capaciteit in de terminal. De lounge biedt ruimte aan meer dan 250 gasten en meet 1.300 vierkante meter.

Nieuwste Sky Deck in New York

Het Sky Deck is zeker voor vliegtuigfanaten een mooie toevoeging aan de lounge. Vanaf hier heb je namelijk een mooi uitzicht op de start- en landingsbanen van JFK. Samen met de lounge in T4 B is er nu ruimte voor meer dan 800 reizigers. De tijdelijke Express Club nabij de veiligheidscontrole zal sluiten. Echter de Grab & Go locatie in de B Gates zal geopend blijven voor reizigers die even snel iets willen ophalen en voordat ze naar hun volgende vlucht gaan.

Hoe ziet de lounge eruit?

Het ontwerp en de inrichting van de nieuwe Delta Sky Club is uiteraard geïnspireerd op de Big Apple zelf. Zo vind je er onder meer een ‘fireplace lounge’ om te werken of gewoon te relaxen met uitzicht op het vliegveld. Ook is er een gedeelte met wat meer privacy.

Reizigers kunnen uiteraard gebruikmaken van diverse soorten zitjes. Er zijn bijvoorbeeld banken, stoelen, krukken, zowel hoog als laag. Je kunt zowel bij het raam als meer naar het midden zitten.

Centraal in deze lounge staat de bar. Deze 360° bar heeft een mooie uitstraling en valt erg op. Hier kun je naast de reguliere dranken ook premium dranken halen. Deze zijn echter wel tegen betaling van cash of miles.

Bron en beeldmateriaal: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *