Koop tijdelijk Hilton Honors punten met 100% bonus2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu Hilton Honors punten kopen met 100% bonus. Deze promotie loopt tot 19 september 2023. Met de punten kun je een overnachting boeken bij een van de vele Hilton hotels.

Hilton Honors punten – hotels vanaf €23

Normaal gesproken kun je maximaal 80.000 punten kopen in het loyaliteitsprogramma. Tijdens de huidige promotie is dat nu aangepast naar 160.000 punten. Het kopen van deze 160.000 punten kost je nu ongeveer €1.464 ($1.600). Bij aankoop van deze 160.000 punten ontvang je dan in totaal 320.000 punten in je account. Deze punten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een gratis overnachting bij een van de vele hotels. Een punt kost tijdens deze promotie ongeveer €0,0046.

Bij het loyaliteitsprogramma kun je al een gratis verblijf boeken voor maar 5.000 punten per nacht. Hierdoor kun je dus al een overnachting boeken voor ongeveer €23. Een voorbeeld van een hotel is het DoubleTree Elazig hotel in Turkije. Een volledig overzicht met alle hotels en het bijbehorende aantal punten per verblijf kun je hier vinden.

Deze Hilton Hotels openen in 2023 Hilton-Santa-Marta-Guestroom

Als je een elite status hebt binnen het loyaliteitsprogramma, dan ontvang je de vijfde nacht gratis als je met punten boekt. Dit voordeel is krijg je niet als je een normaal tarief boekt. Daarnaast hoef je vaak geen extra toeslagen te betalen als je een award overnachting boekt. Het kan in sommige gevallen dus best een goede aanbieding zijn om punten te kopen en daarmee een overnachting te boeken. Award nachten kun je ook vaak zonder kosten annuleren.

Om deze punten te kopen tijdens deze promotie kun je de onderstaande stappen volgen:

  1. Log in bij Hilton,
  2. Ga naar More Ways to Use Points,
  3. Ga naar Buy Points.

De punten staan vaak direct in je account, maar in sommige gevallen duurt het wat langer. De volledige voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden. Je kunt ook een ongelimiteerd aantal punten gratis overschrijven tussen accounts.

Hilton Honors Logo

Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *