Nieuwe bestemming Joon

Nieuwe bestemming Joon

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Joon blijft maar groeien. Nog niet zo lang geleden presenteerde Joon, dochter van Air France, haar nieuwe bestemmingen voor komend seizoen. Gisteren maakte Air France en Joon bekent dat er een nieuwe bestemming bij komt deze zomer. Zo heeft Joon nu 14 bestemmingen in 2018.

India

De nieuwe bestemming is te vinden in het prachtige Azië. Joon zal namelijk vanaf 18 juni gaan vliegen op Mumbai. Dagelijks zullen er vluchten worden uitgevoerd.

Dienstregeling Paris Charles de Gaule –> Mumbai

Mumbai staat voornamelijk bekend als zakelijke stad. Echter is het een leuke bestemming om te bezoeken. Om hier bijvoorbeeld te genieten van de cultuur en eten, het koloniale verleden verkennen of bij de locals te kijken. Ik was hier zelf in oktober van 2017. Eerder schreef ik al over de stad en de omgeving. Zoek je een mooie plek om te verblijven, kijk dan eens naar een verblijf in het Sofitel en het Novotel aldaar.

De Franse maatschappij zal de vluchten uitvoeren met een Airbus A340 en vertrekken van Paris Charles de Gaulle. Er zijn 30 stoelen in de Business Class, 21 in Premium Comfort en 227 in Economy.

Business Class in A340

Premium in A340

Economy in A340

Inbegrepen

Vele zullen de laagste tarieven boeken. Maar wat is er dan inbegrepen? Standaard kun je 1 koffer van 23 kg meenemen. Ook mag je handbagage van 12kg meenemen. Op de vlucht wordt een maaltijd geserveerd die inbegrepen is in de prijs. In het toestel kun je gebruik maken van het In-flightsystem, je beschikt dan over een eigen touch screen met keuze uit vele films. Daarnaast heb je toegang tot het gratis draadloze in-flight mediapakket voor op je telefoon, laptop of tablet. Je hebt dan toegang tot verschillende TV series, muziek en veel meer.

Wat misschien wel heel bijzonder is, is dat je gebruik kunt maken van de ‘Allosky by Skylights virtual reality bril’. Hiermee kun je 3D-films hoog in de lucht kijken.

Joon Allosky by Skylights virtual reality

Member

Omdat Joon een dochter is van Air France kun je gebruik maken van vele voordelen. Ben je namelijk Flying Blue deelnemer, Ivory, Silver, Gold of Platinum? Dan kun je ook van de voordelen gebruikmaken als je vliegt met Joon. Ook spaar je net als bij bijvoorbeeld Air France, KLM en Delta Miles en XP met de vluchten. Je kunt ook Miles spenderen bij vluchten uitgevoerd door Joon.

Is Mumbai niet je eindbestemming? Dan vlieg je gemakkelijk door binnen India naar een van de 44 bestemmingen. Dit door de samenwerking binnen Air France-KLM en Jet Airways.

Mumbai is eigenlijk wel een ‘nieuwe’ bucketlist bestemming. Ga jij binnenkort deze stad en omgeving bewonderen? Misschien wel met Joon? Ik hoor graag je ervaringen in Mumbai en de vlucht met Joon.

 

Foto’s: flyjoon.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *