Nieuw menu in de Air France lounges in Parijs1 min leestijd

Nieuw Menu Air France Parijs CDG

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France biedt een nieuw menu aan in de lounges op de luchthaven Parijs Charles de Gaulle (CDG). Dit nieuwe menu kun je vinden in de lounges in terminal 2E en 2F.

Nieuw menu in Air France lounges

In de lounges in terminal 2E kun je nu genieten van het nieuwe menu dat ontwikkeld is door Ducasse Paris. Zo kun je een nieuwe ‘Burgal’ vinden, een volledig vegetarische hamburger. Deze hamburger bestaat uit een veganistisch broodje, een groente- en peulenpaté, pittige veganistische mayonaise met augurken en een auberginekaviaar. Tevens is er een salade beschikbaar en een chocolade praline dessert. Vanaf terminal 2E vertrekken de langeafstandsvluchten van Air France.

In de lounge voor korte en middellangeafstandsvluchten in terminal 2F zijn François Adamski en Chloé Charles verantwoordelijk voor het nieuwe menu. Dit nieuwe menu bestaat uit een warm en koud aanbod, waaronder een vegetarische optie. De komende maanden zal het aanbod voor lunch en diner te vinden zijn in de lounge. Het menu voor september 2022 bestaat uit:

  • Gerookte garnalen, pittige saus en seizoensgroenten van François Adamski;
  • Lamsschouder met kruiden, gereduceerd sap, griesmeel met gekonfijte groenten door François Adamski;
  • Camargue-rijst gesauteerd en op smaak gebracht met West-Indische kruiden en brunoise van lentegroenten door Chloé Charle

Sinds afgelopen juni bestaat het aanbod in de lounges uit vlees, zuivelproducten, eieren, brood en gebak dat uit Frankrijk komt. De vis komt ook uit duurzame visserij. Voor het eind van het jaar zal dit ook het geval zijn op de vluchten die vertrekken vanuit Parijs CDG. Er zal standaard ook een vegetarisch aanbod beschikbaar zijn.

Air France nieuw aanbod 2F ©Air France

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *