Radisson Rewards – 25% korting en 1.500 bonus punten1 min leestijd

Radisson Blu Hotel, Madrid Prado (Bron: Radisson Hotels)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Radisson Rewards heeft momenteel een promotie waarbij je 1.500 bonus punten per nacht ontvangt. Deze punten ontvang je naast het reguliere aantal punten voor je verblijf. Daarnaast ontvang je tot 25% korting op je reservering.

Radisson Rewards – bonus punten & 25% korting

De promotie is alleen geldig voor boekingen tot 21 oktober 2022. Het is niet noodzakelijk om je te registreren voor deze promotie. Je verblijf moet tussen 1 november en 15 januari 2023 zijn. Als je lid bent van het loyaliteitsprogramma dan krijg je ook tot 25% korting op je verblijf.

Je kunt verblijven bij een Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Radisson, Park Inn by Radisson, Radisson Individuals, prizeotel of Park Plaza hotel. Hotels in de Noord- en Zuid-Amerika komen niet in aanmerking. De bonus punten worden binnen zestig dagen na het eindigen van de promotie bijgeschreven in je account. Alle voorwaarden van deze promotie vind je op de promotiepagina.

Ook heeft het loyaliteitsprogramma ook een promotie als je verblijf bij een van de nieuwe hotels. Als je daar een verblijf boekt dan ontvang je 2.000 bonus punten per verblijf. Om in aanmerking te komen voor deze bonus moet je wel minimaal twee nachten blijven. Deze punten ontvang je naast de 1.500 bonus punten per nacht.

Radisson Rewards
Radisson Blu Hotel Frankfurt

Afbeeldingen ©Radisson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *