KLM ook in de winter naar Austin1 min leestijd

KLM B787 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM zal ook tijdens het aankomende winterseizoen vliegen tussen Schiphol en Austin. De route naar deze bestemming in de Verenigde Staten is afgelopen maart gestart.

KLM van Schiphol naar Austin

De eerste vlucht tussen deze twee bestemmingen is op 28 maart 2022 vertrokken. De route was eerder al meerdere keren uitgesteld en was oorspronkelijk gepland om te starten in 2020. Nu blijkt uit het boekingsschema dat de vluchten ook tijdens de winterdienstregeling aangeboden worden.

De vluchten tussen Schiphol en Austin worden op maandag, donderdag en zaterdag uitgevoerd door KLM. Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een B787-9 Dreamliner in. KLM zal deze vluchten volgens dit schema uitvoeren:

  • KL667 vertrekt om 12.50 uur uit Amsterdam en komt om 16:05 uur aan in Austin
  • KL668 vertrekt om 19.05 uur uit Austin, maar komt de volgende dag om 10.05 uur aan in Amsterdam

Aan boord van deze Dreamliner is plaats voor 294 passagiers, waarvan 42 in de Business Class cabine. Deze stoelen staan in een 1-2-1 configuratie en iedere passagier in deze cabine heeft dus direct toegang tot het gangpad. In Economy Class en Economy Comfort staan de stoelen in een 3-3-3 configuratie. Vanaf 5 november 2022 zal ook de nieuwe Premium Comfort cabine aangeboden worden op deze route.

KLM Premium Comfort / Premium Economy, Austin ©KLM
KLM Premium Comfort

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *