Miles & More Mileage Bargains November 20231 min leestijd

Lufthansa's Miles & More

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Miles & More Mileage Bargains heb je de mogelijkheid om een goedkoper award ticket te boeken met diverse Star Alliance luchtvaartmaatschappijen. Deze goedkopere tickets kun je bijvoorbeeld boeken voor vluchten met Lufthansa, Brussels Airlines, Eurowings of SWISS.

Miles & More Mileage Bargains in november

Deze maand heb je de mogelijkheid om de goedkopere tickets te boeken naar Europese bestemmingen voor reizen tussen 15 december 2023 en 31 januari 2024. Naar de intercontinentale bestemmingen kun je reizen tussen 15 februari en 31 maart 2024. Tot het einde van november heb je de mogelijkheid om de goedkopere award tickets te boeken.

Heb je niet voldoende Miles & More miles in je account maar heb je wel Flying Blue miles, dan kun je wellicht gebruik maken van de Flying Blue Promo Rewards. Je reist dan met KLM of Air France naar diverse bestemmingen in Economy Class, Premium Comfort of World Business Class.

Lufthansa Premium Economy.

Bestemmingen van deze maand

Elke maand worden er andere bestemmingen aangeboden in de Mileage Bargains. De aangeboden bestemmingen zijn afhankelijk van het land. Op de Miles & More Mileage Bargains landingspagina kun je diverse filters gebruiken.

Deze maand kun je bijvoorbeeld een goedkoper ticket boeken naar (+ toeslagen):

  • Berlijn voor 15.000 miles retour in Economy Class met Lufthansa
  • Warschau voor 25.000 miles retour in Business Class met LOT
  • New York – Newark voor 40.000 miles retour in Premium Economy met Lufthansa
  • Shanghai voor 55.000 miles retour in Premium Economy met SWISS
  • Koeweit voor 40.000 miles retour in Business Class met Lufthansa

Lufthansa, business class, maaltijden

Alle bestemmingen zoeken en boeken

Het volledige overzicht met aangeboden bestemmingen kun je vinden op deze website van het loyaliteitsprogramma. Op die pagina kun je ook diverse filters gebruiken om een geschikte bestemming te zoeken. Daar kun je ook de filters gebruiken voor een reisperiode, reisklasse, luchtvaartmaatschappij, luchthavens of vertrekland.

Afbeeldingen ©Lufthansa/Miles&More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *