KLM zet German Airways toestellen in naar deze bestemmingen2 min leestijd

Nieuwste KLM Embraer 195-E2 is onderweg naar Nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM huurt ook tijdens de winterdienstregeling drie German Airways toestellen in voor het KLM Cityhopper netwerk. De toestellen worden regelmatig ingezet op de Cityhopper vluchten naar Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk.

KLM huurt German Airways in

De wet-leaseovereenkomst overeenkomst tussen German Airways en KLM Cityhopper wordt verlengd tot en met de huidige winterdienstregeling. De luchtvaartmaatschappij huurt drie Embraer 190 toestellen in van German Airways. De samenwerking duurt al een aantal seizoenen en kwam oorspronkelijk tot stand vanwege de problemen met de nieuwe Embraer 195-E2 toestellen.

Aan boord van deze Embraer 190 toestellen is een Europe Business Class en Economy Class te vinden. De stoelen in deze cabine staan in een 2-2 opstelling. Per vlucht kunnen er maximaal 100 passagiers mee.

Cityhopper verzorgt ook zoals gebruikelijk de catering aan boord. Passagiers kunnen vooraf tegen betaling een stoel met extra beenruimte kopen of een standaard Economy-stoel selecteren.

German Airways Cabine E190 Copyright German Airways KLM

German Airways vliegt naar deze Cityhopper bestemmingen

Cityhopper zet de toestellen van German Airways op regelmatige basis in naar Brisol (VK), Cardiff (VK), Dusseldorf (DE), Edinburgh (VK), Glasgow (VK), Hannover (DE), Leeds/Bradford (VK), Luxemburg (LX), Newcastle (VK), Nuremberg (DE), Southampton (DE) en Stuttgart (DE).

Van 8 januari tot 16 of 17 februari 2024 worden de toestellen niet ingezet naar Glasgow, Hannover en Leeds/Bradford. Naar Edinburgh vliegen de German Airways toestellen niet tussen 14 januari en 11 februari 2024.

Je herkent deze vluchten aan het feit dat de KLM website aangeeft dat de vluchten uitgevoerd worden door deze partner. Daarnaast geeft de website niet aan welke faciliteiten er aan boord beschikbaar zijn.

KLM Cityhopper E190 (Bron: KLM)

KLM zet ook Transavia in

Deze winterdienstregeling vliegt KLM ook met een Boeing 737-700 van Transavia. Het toestel vliegt deze winter naar Kopenhagen, Manchester en Rome. Het personeel aan boord van dit toestel is van KLM.

Aan boord van de Boeing 737-700 is plaats voor maximaal 149 passagiers in Economy Class. Aan boord van dit toestel is geen Europe Business Class beschikbaar. Het interieur is ook van Transavia en de stoelen staan in een 3-3 opstelling. Je herkent deze vluchten ook aan het feit dat er op de website aangegeven is dat de vluchten uitgevoerd worden met een Transavia toestel.

Boeing 737 cabine van Transavia (Registratie: PH-HSF) (Bron: Transavia)

Afbeeldingen ©GermanAirways, KLM, Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *