Miles & More Mileage Bargains Augustus

Mileage Bargains Augustus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke maand zijn er ook weer nieuwe ‘Mileage Bargains’ van Miles & More. Dit is het loyaliteitsprogramma van onder andere Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn deze maand boekbaar van 1 augustus tot en met 31 augustus en je kunt deze periode reizen van 1 december 2016 tot en met 15 januari 2017.

Dit soort deals zijn er ook bij KLM/Air France, namelijk de Flying Blue Promo Awards. Meer informatie over deze Promo Awards kun je hier vinden op InsideFlyerNL.

Miles & More Mileage Bargains

Per land verschillende Miles & More Mileage Bargains. Bovenaan de pagina kun je het land wijzigen, waarna je weer andere deals tegenkomt. Voordat je boekt kun je het beste dus even de landen wijzigen, zoals België of Duitsland.

Deze maand kun je weer veel verschillende Mileage Bargains boeken. Een aantal voorbeelden van tickets die je kunt boeken zijn:

  • Amsterdam – Shanghai in Business Class voor 70.000 miles retour + taxen
  • Amsterdam – Seoul in Business Class voor 70.000 miles retour + taxen
  • Amsterdam – Tampa in Economy Class voor 30.000 miles retour + taxen
  • Amsterdam – Vancouver in Economy Class voor 30.000 miles retour + taxen
  • Brussel – Tel Aviv in Economy Class voor 25.000 miles retour + taxen
  • Brussel – Tehran in Economy Class voor 25.000 miles retour + taxen
  • Brussel – Shanghai in Economy Class voor 40.000 miles retour + taxen
  • Brussel – Hong Kong in Business Class voor 70.000 miles retour + taxen

Deze diashow vereist JavaScript.

Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer vluchten te boeken. Al deze vluchten kun je op deze pagina van Miles & More vinden.

De belastingen op Economy class tickets zijn vaak aan de hoge kant, waardoor het belangrijk is om af te wegen of dit het waard is voor een Economy ticket. Je kunt in de meeste gevallen beter kiezen voor een award in Busines class omdat dit in verhouding meer waar voor je geld heeft. De pagina van de Mileage Bargains veranderen vaak, waardoor er bestemmingen kunnen wijzigen. Zie je een mooi award ticket, dan loont het zeker om deze snel te boeken. De beschikbaarheid van de tickets is op sommige routes beperkt. Zie je geen beschikbaarheid? Probeer het dan eens van een andere luchthaven (als deze ook in de aanbieding is).

Zoals bij elke promotie zitten er aan deze award aanbiedingen ook een aantal voorwaarden. Alle voorwaarden kun je hier inzien van Miles & More en is gerangschikt per airline.

Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken? Laat dan dan hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *