Flying Blue Promo Awards Augustus

KLM Flying Blue Promo Awards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards , deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf 1 oktober en boeken kan tussen 30 november 2016. Deze Flying Blue Promo Awards zijn te boeken vanaf 1 augustus. 

Goede Deals Flying Blue Promo Awards

Deze maand krijg je 50% korting op een business class ticket naar Vancouver (Canada), San Jose, diverse bestemmingen in Azië en het Midden-Oosten. Veel bestemmingen zijn er ook in economy met 50% korting. Deze maand zitten er ook weer Flying Blue Promo Awards bij voor Zuid-Amerika, welke vorige maand niet aanwezig waren. Let daarnaast op het verschil tussen premium economy en business class. Vaak zit hier maar een klein verschil in waarbij het vaak loont om business class te boeken voor het kleine verschil in miles.

De bestemming naar Colombo is boekbaar vanaf 1 oktober volgens deze Promo Awards, maar KLM gaat deze route pas vliegen vanaf november. Het is dus nog even afwachten wat de beschikbaarheid hiervan zal worden. Des al niet te min is een korting van 50% altijd mooi meegenomen.

Je krijgt nu 10.000 miles bij aanschaf van een gratis American Express Flying Blue Gold en 4.000 miles bij een gratis American Express Flying Blue Silver. Beide kaarten krijg je ook het eerste jaar gratis. Meer informatie over deze kaarten kun je vinden in dit artikel op Insideflyer. Bij de reguliere American Express krijg je Membership Rewards, die je zelf om kunt laten zetten in Flying Blue miles of miles voor andere airlines/hotelketens. Meer informatie kun je in dit artikel vinden.

Europa

Flying Blue Promo Awards Augustus Europa

Noord-Amerika

Flying Blue Promo Awards Augustus Noord Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Flying Blue Promo Awards Augustus Zuid Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Flying Blue Promo Awards Augustus Caribisch Gebied

Afrika

Flying Blue Promo Awards Augustus Afrika

Azië

Flying Blue Promo Awards Augustus Azie

Midden-Oosten

Flying Blue Promo Awards Augustus Midden Oosten

Terms & Conditions

Flying Blue heeft de volgende T&C verbonden aan deze Flying Blue Promo Awards:

  • Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan op de website van www.klm.com of www.airfrance.com (met uitzondering van INF-boekingen en boekingen van minderjarigen die geen awards kunnen boeken op de website).
  • In het geval dat er technische problemen optreden tijdens het boeken van vluchten tegen aanbiedingstarief of wanneer de reservering niet kan worden afgerond, dient de Flying Blue-deelnemer opnieuw in te loggen op de website en de procedure te herhalen.
  • Dit award ticket mag worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting op of na langeafstandsvluchten.
  • Deze promotionele Promo Awards kunnen niet worden gewijzigd, geannuleerd of gerestitueerd.
  • Promo Awards zijn beschikbaar voor enkele vluchten en retourtickets.
  • De “Flex Award”-optie is niet bij de Promo Awards-aanbieding inbegrepen.
  • Promo Awards zijn beperkt beschikbaar.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *