Miles & More: 5000 miles bij hotelovernachting2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op dit moment is er een interessante aanbieding van Miles & More. Bij het boeken van een eerste hotelovernachting via de website van Miles & More ontvang je minimaal 5000 miles als welkom.
Maak je voor eerst gebruik van deze mogelijkheid dan ontvang je de reguliere miles van minimaal 1000 miles per nacht plus de bonus van 4000 miles. Totaal dus minimaal 5000 miles!

Miles & More Hotels

Je kunt een hotelovernachting boeken via deze link. Je komt terecht op een Duitstalige pagina van Miles & More Hotels. In het Nederlands kon ik de aanbieding niet vinden, maar je kan hier wel gewoon gebruik van maken.
De aanbieding loopt tot en met 31 oktober 2016!

Miles & More is het frequent flyerprogramma van onder andere Lufthansa en Brussels Airlines. Het is dus interessant om je saldo met miles hiermee eenvoudig op te hogen.

Hoe werkt het?

Als je de link volgt, klik je op de knop “Jetzt Buchen” en je wordt doorgeleid naar een zoekpagina. Ik heb even gezocht naar een hotel in de buurt van Nijmegen:

Miles & More Hotels

Heel goedkope hotels heb ik zo 1-2-3 niet gevonden, maar wellicht is met wat speurwerk nog enigszins te drukken.

Je kiest een hotel, selecteert het gewenste kamertype en vervolgens word je gevraagd om in te loggen met je Miles & More gebruikersnaam en wachtwoord.

Het resultaat van mijn dummy-boeking laat het volgende zien:

Miles & More Hotels

PointsHound

Onlangs had Flying Blue van Air France-KLM ook een dergelijke aanbieding via PointsHound met maar liefst minimaal 12.000 FB miles bij het boeken van een verblijf van twee nachten. Deze actie is inmiddels voorbij, maar het is goed om te zien dat er meer van dit soort promo’s zijn, zoals nu deze aanbieding.

 • Boekingsperiode: 21 t/m 31 oktober 2016.
 • Verblijf in hotel: vanaf 1 november 2016.
 • Via deze link dient de hotelboeking te worden gamaakt.
 • De aanbieding geldt eenmalig per Miles & More kaart bij een eerste hotelboeking via Miles & More Hotels.
 • De reguliere miles (minimaal 1000 miles) plus de 4000 bonusmiles worden automatisch na ongeveer twee weken na check-out bijgeschreven op je Miles & More account. Miles worden enkel bijgeschreven als de hotelovernachting daadwerkelijk heeft plaatsgevonden en niet is geannuleerd.

Reacties

 1. Searcher zegt

  Bedankt voor het delen.
  Pointshound heeft nu een actie van 8000 FB miles cado.
  Ik heb deze gepost op het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *