Meer comfort items bij Cathay Pacific in Business en First Class

Cathay Pacific Business Class A350-1000 Hong Kong Amsterdam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Passagiers die met Cathay Pacific in Business of First Class vliegen kunnen vanaf oktober extra comfort items verwachten, zo meldt de South China Morning Post. In aanvulling op de standaard deken en kussen kunnen reizigers in Business Class ook een dunne matras topper en slippers verwachten. In de First Class, die overigens op veel regionale routes verdwijnt, komt een dikker matras voor nog meer slaapcomfort. Daarnaast krijgen ook de amenity kits binnenkort een update.

Cathay Pacific Business Class A350-1000 Hong Kong Amsterdam
De standaard deken en kussen in Business Class

Resultaat

Het blijft afwachten in hoeverre de nieuwe matrassen echt kwalitatief zijn en bijdragen aan een betere slaap. Wat het hard product betreft, heeft Cathay in de A350 een prima Business Class stoel. Écht fijn zouden natuurlijk pyjama’s zijn op nachtvluchten.

Na verschillende kostbesparende maatregelen schreef Cathay Pacific onlangs weer zwarte cijfers. De competitie blijft echter hevig van Chinese, Aziatische en de Golf-maatschappijen. Om bij te blijven gaat Cathay wel steeds meer investeren in het premium product. Bijvoorbeeld ook met een vernieuwde maaltijdservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *