Marriott komt met Airbnb alternatief – Homes & Villas1 min leestijd

Homes & Villas by Marriott

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott komt met een Airbnb alternatief, namelijk Homes & Villas. Zij gaan 2.000 premium huizen aanbieden in ongeveer 100 steden. Deze Homes & Villas komen in Europa, de Verenigde Staten, het Caribisch Gebied en Latijns-Amerika.

Homes & Villas by Marriott

Op dit moment heeft de internationale hotelketen al een soortgelijke optie, namelijk Tribute Portofolio Homes. Dit bieden zij aan sinds 2018 en 90% van de gasten die hier boekten, waren Bonvoy leden (het loyaliteitsprogramma van de hotelketen). Daarnaast was 75% met familie en vrienden en gaven zij gemiddeld drie keer zoveel uit als in een regulier hotel.

Je kunt de Marriott Homes & Villas via deze website boeken. De internationale hotelketen verwacht dat het vanaf aankomende week mogelijk is om de verblijven te boeken. Een alternatief is om via de reguliere website te boeken, maar dan krijg je de Homes & Villas alleen te zien als je minimaal 3 nachten wil boeken.

Homes & Villas by Marriott

Ook als Marriott Bonvoy lid kun je punten sparen en inwisselen bij/voor je overnachting. Je krijgt vijf punten per uitgegeven US dollar voor je verblijf, maar het is nog niet duidelijk hoeveel punten je kwijt bent voor een gratis overnachting. Daarnaast krijgen elite leden de gebruikelijke bonus en welkomstgeschenk (of punten).

Mocht je binnenkort in een Marriott hotel verblijven, dan kun je nu dubbele punten sparen. Meer informatie over deze promotie kun je in dit artikel vinden.

Afbeeldingen ©Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *