Emirates start in 2020 met Premium Economy

Welke Fifth Freedom Flights heeft Emirates?

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates gaat vanaf volgend jaar een nieuwe reisklasse aanbieden op de nieuw af te leveren Airbus A380’s en Boeing 777’s. Dat heeft topman Sir Tim Clark bevestigd tijdens de Arabian Travel Market, meldt The National. Van de A380 was het al bekend dat de maatschappij uit Dubai de tussenklasse wil toevoegen. Volgens de krant zullen de prijzen ‘ver onder die van business class’ liggen. Emirates hoopt vooral dat Economy reizigers upgraden naar Premium Economy. Sir Tim verwacht niet de introductie ten koste gaat van huidige Business Class passagiers.

Premium Economy Cabine

Meer details over de cabine, stoel en andere voordelen heeft Emirates zelf niet bekend gemaakt. Volgens One Mile At a Time is er een grote kans dat de stoel de Eclipse is van HAECO Cabin Solutions uit Hong Kong. Als dit inderdaad de nieuwe cabine is, biedt de stoel uitstekende privacy.

Emirates Premium Economy

Het blijft dus nog even afwachten wat de details worden zoals het aantal stoelen en voordelen zowel op de grond als in de lucht. Ook ben ik benieuwd naar de eerste routes waar Emirates Premium Economy gaat inzetten. Inmiddels heeft de maatschappij een hoop verschillende soorten stoelen, zoals de nieuwe Business Class en First Class. Met het formaat van de maatschappij is het lastig om de vloot snel te reconfigureren. Daarom zet Emirates nieuwe cabines vaak in op een select aantal bestemmingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *