Emirates Business Class lounge vernieuwd1 min leestijd

Emirates Business Class lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft een uitgebreide make-over van haar Business Class lounge in Concourse B van Dubai International Airport voltooid. Met deze renovatie was US$11 miljoen gemoeid. Het project duurde twee jaar. De nieuwe lounge meet 930 vierkante meter en biedt daarmee plaats aan 1500 gasten; 40% meer dan voorheen.

Emirates Business Class lounge
Emirates Business Class lounge

Het biedt de standaard faciliteiten als gratis wifi, douches, bar, eetgelegenheden en stilteruimtes, maar er zijn ook 3 unieke delen ingericht in samenwerking met bekende internationale merken.

Zo kan je terecht bij Costa Coffee waar een barista allerlei soorten koffiespecialiteiten kan bereiden. Bij de Health Hub wordt samengewerkt met Voss. Hier ligt de focus op gezond eten en drinken. Zo is er -natuurlijk- Voss water (al dan niet infused) maar ook een selectie aan fruit, gezonde salades, wraps, sappen en smoothies.

Emirates Business Class lounge
Health Hub

Aan de champagne fans is er ook gedacht. Zo is er een exclusieve Champagne Lounge van Moët & Chandon. Hier zijn maar liefst 4 soorten champagne te krijgen: de Moët Impérial, Moët Rosé Imperial, Moët & Chandon Grand Vintage en Moët Nectar Impérial. Voor elke soort is een zoet of hartig hapje samengesteld.

Emirates Business Class lounge
Champagne bar

De lounge in Concourse B is onder andere toegangelijk voor Business Class passagiers en Skywards Silver en Gold leden. Verder zijn er op de luchthaven nog 5 andere lounges van Emirates, al dan niet voor First Class en Platinum passagiers, in de overige Concourses die de maatschappij gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *