Spaar dubbele punten bij Marriott Bonvoy

Starwood en Mariott

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy is het nieuwe loyaliteitsprogramma van de internationale hotelketen Marriott. Dit voorjaar kun je dubbele punten sparen bij deze hotelketen, startend vanaf het tweede verblijf. De promotie is geldig voor verblijven tussen 19 maart en 4 juni 2019. Registreren is verplicht en moet gedaan zijn voor 21 mei 2019. De promotie is nog niet gelanceerd door de hotelketen zelf, maar een aantal personen op FlyerTalk hebben al een uitnodiging ontvangen.

Marriott Bonvoy

Spaar dubbele punten bij Marriott Bonvoy

Het registreren is nog niet mogelijk, maar kan binnenkort via deze link. Je krijgt daarbij dubbele punten vanaf het tweede verblijf, maar alle voorwaarden staan nog niet online. Hierdoor is het nog niet zeker of alle hotels deelnemen aan deze promotie of dat er een aantal uitgesloten zijn.

Marriott is samengegaan met Starwood, waarbij Starwood in het verleden altijd diverse hotels uitsloot van promoties. Marriott heeft echter de promoties altijd laten gelden voor elk hotel, maar door de samenvoeging is dit dus nog niet zeker.

Heb je geen elite status bij Bonvoy, dan ontvang je 10 punten per US dollar die je uitgeeft. Dit geldt echter niet voor Element, TownePlaceSuites en Residence Inn. Bij die hotels krijg je vijf punten per US dollar die je uitgeeft. Je krijgt met deze promotie dus 10 of 5 extra punten vanaf je tweede verblijf.

Indien je in het bezit bent van een elite status, dan krijg je hier bovenop nog een ‘standaard’ bonus. Silver Elite leden krijgen 10% bonus, Gold Elite leden 25% bonus, Platinum Elite leden 50% bonus en Titanium Elite/Ambasador Elite leden 75% bonus. Deze bonus telt niet mee voor de dubbele punten. Dat geldt namelijk alleen voor de ‘basis’ punten die je ontvangt per verblijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *