Aer Lingus komt met Europese business class: AerSpace1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Ierse luchtvaartmaatschappij Aer Lingus komt met een Europese business class. Deze krijgt de naam AerSpace. Op dit moment heeft deze luchtvaartmaatschappij geen Europese business class,.

De AerSpace cabine zal per 1 september 2019 beschikbaar zijn. Deze business class komt ook naar Amsterdam voor de vluchten richting Dublin en Cork.

AerSpace Aer Lingus

AerSpace, de Europese business class van Aer Lingus

Het voordeel van de AerSpace business class is dat de middelste stoel leeg blijft. Dit zie je ook bij luchtvaartmaatschappijen als British Airways, KLM en Air France. Daarnaast krijg je bij Aer Lingus de volgende voordelen als je reist in deze nieuwe cabine:

  • Persoonlijke opbergruimte boven de stoel
  • Gratis eten en drinken van het Bia menu
  • Lounge toegang
  • Priority boarding
  • Fast Track veiligheidscontrole
  • Automatische standby staan voor eerdere vluchten
  • Gratis aanpassingen en annuleringen

Het is nog niet geheel duidelijk of alle voordelen ook beschikbaar zijn buiten de thuisluchthavens. De tijd zal uitwijzen of je ook van de loungetoegang gebruik kunt maken op bijvoorbeeld Amsterdam Schiphol Airport.

Andere Europese business class van Aer Lingus richting Amsterdam

Aer Lingus komt met grote waarschijnlijkheid ook met een volledig platte stoel richting Amsterdam. Binnenkort zullen zij de eerste A321LR in ontvangst nemen en dan zal dit toestel ook koers zetten richting Europa. Omdat deze toestellen een lange tijd stil staan in Ierland vanwege de trans-Atlantische vluchten, kunnen deze mooi ingezet worden op het Europese netwerk.

Meer informatie over deze A321LR toestellen en de bijbehorende business class, kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer.

Aer Lingus Business Class A321LR

Afbeeldingen ©Aer Lingus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *