Marriott Bonvoy komt met Refer-A-Friend promo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy komt met een Refer-A-Friend promo die interessant is voor zowel het nieuwe lid als de persoon die het programma refereert. Het afgelopen jaar hebben we al verschillende van dit soort promoties voorbij zien komen. Onder meer Aegean, Alaska en Qatar Airways kwamen met bonusmiles voor nieuwe leden.

Marriott Bonvoy Refer-A-Friend promo

Met de Marriott Bonvoy Refer-A-Friend promotie verdien zowel jij als het nieuwe lid bonuspunten. Deze promo werkt als volgt:

  • Het nieuwe lid ontvangt 2.000 punten voor elk verblijf gedurende het eerste jaar. Het maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen is 10.000 voor in totaal 5 verblijven
  • Degene die het Marriott Bonvoy programma aan nieuwe leden introduceert ontvangt ook 2.000 bonuspunten op elk verblijf van het nieuwe lid. Je kunt maximaal 5 vrienden uitnodigen. Het maximum aantal bonuspunten dat je hiermee dus kunt verdienen is 50.000

Om gebruik te maken van dit aanbod dient de persoon die Marriott Bonvoy refereert een uitnodiging te sturen via deze link. Daar voer je de email adressen in van de personen die je wilt refereren. Ook voer je daar je voor- en achternaam, je eigen email adres en Marriott Bonvoy nummer in om de bonuspunten te ontvangen.

Marriott Bonvoy, Refer-A-Friend promo

Er staat geen datum bij waneer deze promotie afloopt dus dit kan elk moment zijn. Dit is een mooie promotie wanneer je wat mensen kent die wellicht geïnteresseerd zijn in reizen en loyaliteitsprogramma’s en nog niet lid zijn van Marriott Bonvoy. De punten kun je vervolgens weer gebruiken om een gratis overnachting te boeken. Meer informatie over het loyaliteitsprogramma kun je in dit artikel vinden.

Uitgelichte afbeelding: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *