Maak kans op twee Premium Economy tickets van Air Canada – InsideFlyer Adventskalender2 min leestijd

De knoop is doorgehakt: Benjamin Smith nieuwe CEO AF/KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is de 24ste december; één dag voor kerst. Dat betekent helaas de laatste dag van de InsideFlyer Adventskalender, maar ook dat we de hoofdprijs mogen presenteren, aangeboden door Air Canada! Vandaag wordt onder alle Adventskalender deelnemers van de Europese InsideFlyer-sites een set van twee retour tickets verloot voor een reis met Air Canada in Premium Economy Class vanaf Europa naar Noord-Amerika! Wil jij kans maken op deze fantastische prijs en comfortabel op reis naar Toronto, Montréal of verder met Air Canada, schrijf je dan vandaag in. Lees hieronder meer over de voorwaarden.

Win twee Premium Economy tickets van Air Canada

Deelname is gemakkelijk, ga hier naar de kalender toe en klik op de datum van vandaag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”.

Algemene voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

Voorwaarden Air Canada prijs

De winnaar krijgt de volledige terms en conditions toegestuurd. In ieder geval gelden de volgende voorwaarden:

Travel must be completed by 30 November 2019

Travel is not permitted during the following blackout periods: 17 December 2018 – 08 January 2019 and 11 July 2019 – 03 September 2019

A return ticket can hold a maximum of 4 flight segments. Ticket is valid for 2 people travelling the same routing at the same time.

Travel is permitted between Europe and the Americas (Canada/USA/Caribbean/Latin-America)

Tickets are valid on-board Air Canada, Air Canada Express and Air Canada rouge scheduled flights only. This does not include our alliance partners, Star Alliance members, code sharing, charter flights, Central Mountain Air, Calm Air and Air Georgian. 

 Any changes to flight time or date of travel will be subject to a change fee of $250.00 CAD + taxes.

Tickets are not transferable, refundable or upgradeable.

Tickets are not redeemable for cash and flights are not eligible for Frequent Flyer mileage accumulation.

Air Canada is not responsible for any costs due to delay, cancellation or disruption of service.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *