Luxair vliegt deze winter vaker tussen Antwerpen en Londen2 min leestijd

Luxair Antwerpen London City ©Luchthaven Antwerpen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Luxemburgse luchtvaartmaatschappij Luxair zal in de aankomende winterdienstregeling vaker gaan vliegen tussen Antwerpen en London City. De luchtvaartmaatschappij vliegt sinds begin dit jaar tussen beide steden.

Luxair vaker tussen Antwerpen en Londen

Op dit moment vliegt de luchtvaartmaatschappij vijf keer per week tussen Antwerpen en Londen City. Vanaf de aankomende winterdienstregeling komt er een extra vlucht bij op dinsdag en donderdag.

Vanaf begin november vertrekt het toestel op dinsdag en donderdag tussen negen en tien uur in de ochtend vanuit Antwerpen. Op deze twee dagen vertrekt er rond acht uur in de avond ook een toestel vanuit Londen naar Antwerpen. Op maandag en vrijdag is er een vlucht per dag. Vanuit Antwerpen is het ook mogelijk om naar Luxemburg te vliegen.

 De Havilland Q400 Luxair ©Luxair

Op deze route zet Luxair een De Havilland Q-400 in. In dit toestel is plaats voor maximaal 76 passagiers per vlucht. De vlucht tussen België en het Verenigd Koninkrijk duurt ongeveer een uur.

Eric Dumas, CEO van de Luchthaven Antwerpen, gaf eind vorig jaar aan blij te zijn met de herstart van de route:

De herlancering van de LCY route past perfect in de strategie van Antwerp Airport. We willen zowel toeristen als zakenreizigers een vluchtprogramma op maat aanbieden. De luchthaven opnieuw met Londen verbinden was hierbij een prioriteit. De verbinding met Britse hoofdstad is ook een iconische route voor de luchthaven. Onze luchthaven heeft al meer dan 25 jaar een snelle verbinding van en naar de UK. We zijn bijzonder blij dat we dit doel kunnen bereiken met Luxair, een maatschappij die in Europa gekend is voor de kwaliteit van haar diensten. Dit partnerschap was voor ons de beste optie, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit van de dienstverlening en duurzaamheid.

Tickets voor deze routes zijn te koop via de website van de luchtvaartmaatschappij. De prijzen voor deze tickets starten vanaf €70 enkele reis.

Afbeeldingen ©AntwerpenAirport/Luxair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *