Lufthansa sluit tijdelijk alle first class lounges in Frankfurt1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Lufthansa heeft besloten om alle first class lounges op de luchthaven van Frankfurt tijdelijk te sluiten. De first class terminal, die in onlangs weer werd geopend, blijft nu wel open.

First class lounge in Frankfurt weer dicht

Lufthansa opende in juli dit jaar de first class lounges weer. Blijkbaar was het niet bijzonder druk in deze lounges waardoor de maatschappij heeft moeten besluiten de lounges weer tijdelijk te sluiten. De first class terminal daarentegen blijft wel geopend. First class passagiers kunnen daar echter niet gebruikmaken van de lounge. Lufthansa geeft aan dat zij in plaats daarvan gebruik kunnen maken van de tijdelijke first class faciliteiten in de Senator Lounge in concourse B. Dit maakt de first class ervaring wel een stukje minder exclusief aangezien deze lounge zich in een andere terminal bevindt.

lufthansa, first class lounge, frankfurt
Lufthansa sluit tijdelijk weer de first class lounges in Frankfurt.

Er mag dan wel niet veel vraag naar first class tickets zijn in deze moeilijke tijden voor de luchtvaart, dat hoeft nog niet te betekenen dat passagiers naar een andere terminal moeten lopen om toegang te krijgen tot een exclusief first class gedeelte in een business class lounge. Zeker voor passagiers die een overstap maken op Frankfurt is dit nadelig en niet bepaald klantvriendelijk. Meer informatie over de lounges van Lufthansa vind je hier.

Uitgelichte afbeelding: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *