Loungetoegang voor Qatar Economy passagiers2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft een tijdelijk aanbod voor passagiers die in Nederland vertrekken en een lange overstap hebben op de luchthaven van Doha. Economy class passagiers die voor 15 augustus boeken en een speciale promotiecode vermelden krijgen bij een lay-over vanaf 6 uur toegang tot de lounge.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor de loungetoegang moet je voor 15 augustus een reis in Economy met overstap in Doha boeken op de Nederlandse site van Qatar Airways. Daarnaast moet je de promocode ‘NLLOUNGE16‘ invullen in de bookingengine. De aanbieding is geldig voor reizen van 1 september tot en met 31 maart volgend jaar. Indien je overstaptijd op de heenweg langer dan 6 uur, maar korter dan 24 uur is, ontvang voor 31 augustus per email een voucher voor de Al Maha lounge.

Deze lounge biedt onder andere snacks en drinken, wifi, douches en een business center.

Doha Hamad International Airport
Doha Hamad International Airport

Is je transfer langer dan 8 uur en was er geen eerdere vlucht beschikbaar? Dan kom je in sommige gevallen ook in aanmerking voor een gratis hotel accommodatie op de luchthaven.

Conclusie

Was je van plan een reis te boeken bij Qatar Airways? Maak dan zeker voor 15 augustus gebruik van deze actie door te boeken op de website van de maatschappij en de promotiecode in te vullen. Tot en met 7 augustus zijn er bovendien actietarieven in Economy. Als je sowieso al een layover langer dan 6 uur had, dan is loungetoegang natuurlijk mooi meegenomen. De Al Maha lounge biedt vanzelfsprekend niet de luxe van de Al Mourjan lounge die Qatar exclusief voor First en Business passagiers gebruikt, maar biedt wel een ontsnapping aan de terminal met gratis eten en drinken.

Wil je wél toegang tot de Al Mourjan, en meer luxe aan boord, bekijk dan snel de 2-voor-1 aanbieding van Qatar Airways voor Business Class stoelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *