SPG Hot Escapes week 31

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

SGP Hot Escapes Week 16 - Banner NL

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes op spg.com/escapes

SPG Hot Escapes van deze week

Deze week staan er 132 hotels in de lijst. Vergeleken met de afgelopen weken een enorme lijst met vooral hotels in Noord-Amerika.

De hotels van deze week:

  • 21 hotels in Europa
  • 95 hotel in de Noord-Amerika
  • 3 hotels in Caribbean/Mexico
  • 2 hotels in Zuid-Amerika
  • 1 hotel in Afrika
  • 1 hotel in het Midden-Oosten
  • 8 hotels in Azië (waarvan één in China die apart genoemd staat)
  • 1 hotel in Oceanië

SPG Hot Escapes week 31

SPG Hot Escapes week 31

Featured Deals

Voor Europa zijn staan onderstaande hotels als ‘Featured Deals’ genoemd: twee in Brussel, België en twee in Frankrijk. Het Sheraton Brussels Hotel is aangenaam geprijsd. Misschien een goede optie om te boeken, mocht je nog een nacht nodig hebben voor elite status in het SPG programma.SPG Hot Escapes week 31

Benelux

Wat de Benelux betreft: Naast de twee al genoemde hotels in Brussel is er nog een derde hotel in de Belgische hoofdstad. Het Aloft Brussels Schuman voor maar €51.
In Amsterdam is het Sheraton Amsterdam Airport afgeprijsd voor €98.

SPG Hot Escapes week 31 SPG Hot Escapes week 31

Eye catchers

Een paar hotels die ik er zelf uit vind springen vanwege de lage prijs en/of interessante locatie. Heb je een airport hotel nodig, dan is het Sheraton Frankfurt Airport Hotel een mooie optie.
Verder nog twee aantrekkelijke opties in Polen. Vooral Kraków in het zuiden van het land is een prachtige stad. Dan is dit Sheraton hotel met een hoge waardering een fijne plek om te verblijven!

SPG Hot Escapes week 31 SPG Hot Escapes week 31

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *