Krijg tot wel 30% korting op je vlucht van Aegean1 min leestijd

Voortaan met Aegean Airlines vanaf Eindhoven naar Athene

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Airlines heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je een korting van tot wel 30% kunt krijgen op vluchten van dit najaar. Een paar maanden geleden had de maatschappij ook al een promotie lopen waarbij je 20% korting kreeg op miles+cash boekingen.

30% korting op je van Aegean

De promotie is geldig op alle vluchten van Aegean en Olympic Air met een reisdatum tussen 1 september en 15 december 2023. Je dient je vlucht wel te boeken op of voor 26 juli. Je krijgt 20% korting op je vlucht indien de reisdatum tussen 1 en 30 september ligt. Op vluchten met een reisdatum tussen en 1 oktober en 15 december krijg je 30% korting. De korting geldt alleen op vluchten en economy class. Business class vluchten en gereduceerde tarieven in economy zijn uitgesloten tijdens deze promotie. De promotie is dus niet interessant als je in business class wilt vliegen of in het geval je al een goedkoop tarief te pakken hebt. Als je gebonden bent al bepaalde data en het tarief duurder uitvalt, profiteer je juist van 20 tot 30% korting.

Cabine toestel van Aegean Airlines (Bron: Aegean Airlines)
Krijg tijdelijk tot wel 30% korting op je vlucht van Aegean. (Foto: Aegean Airlines)

De promotie geldt verder op alle binnenlandse en internationale vluchten van en naar Griekenland. Codeshare vluchten zijn uitgesloten tijdens deze promotie. Verder geldt de korting ook op de brandstofbelasting. De voorwaarden blijven verder hetzelfde en zijn dus gelijk aan de brekingsklasse waarin je hebt geboekt. Houdt er tenslotte nog rekening mee dat je deze vluchten kunt boeken tot 26 juli 23.59 uur Griekse tijd. Dit is dus 22.59 uur Nederlandse tijd aangezien het in Griekenland een uur vroeger is. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Aegean.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *