Krijg 20% korting bij Aegean op Miles+Cash boekingen2 min leestijd

Voortaan met Aegean Airlines vanaf Eindhoven naar Athene

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Miles+Bonus heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 20% korting kunt krijgen op de zogeheten Miles+Cash boekingen. De Griekse maatschappij had vorige week ook al een promotie lopen waarbij je 30% korting kon krijgen op je vlucht.

20% korting op Aegean Miles+Cash boekingen

Dit is een interessante promotie als je op dit moment (weinig) miles hebt staan bij Aegean en deze moet verzilveren voordat ze verlopen. Met Miles+Cash boekingen betaal je namelijk een deel van je vlucht met miles en het andere deel met cash. T/m vandaag 29 mei 2023 krijg je op deze boekingen maar liefst 20% korting. Het gaat hierbij dus wel om een flash sale. Hierbij moet wel gezegd worden dat je miles beter kunt gebruiken om een volledig award te boeken. De algehele waarde van miles is namelijk niet heel hoog als je deze gebruikt voor Miles+Cash boekingen. Het is natuurlijk wel interessant om je miles te gebruiken in het geval ze toch gaan vervallen.

Cabine toestel van Aegean Airlines (Bron: Aegean Airlines)
Krijg t/m vandaag nog 20% korting bij Aegean op Miles+Cash boekingen. (Foto: Aegean)

Verder stellen de voorwaarden nog dat er een minimum van 1.000 miles nodig is om je vlucht te boeken. In deze voorwaarden staat niets over op welke routes of vluchten je deze Miles+Cash boekingen kunt maken. Meer informatie over deze promotie en de verdere voorwaarden kun je vinden op de website van Aegean.

Over Aegean Miles+Bonus

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van de maatschappij heeft Miles+Bonus en is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *