Krijg tijdelijk 30% korting op vluchten van Aegean2 min leestijd

Voortaan met Aegean Airlines vanaf Eindhoven naar Athene

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Airlines heeft op dit moment weer een promotie lopen waarbij je 30% korting kunt krijgen op vluchten van en naar Griekenland. Een paar maanden geleden had de maatschappij ook een promotie lopen voor korting en bonusmiles op vluchten naar Cyprus.

30% korting bij Aegean

De promotie geldt op vluchten van 1 juni t/m 31 oktober 2023. Je dient je vlucht echter wel te boeken op of voor 2 juni. Het gaat hier echter wel om een promotie waarbij niet alle leden in aanmerking komen. Je kunt via deze link nakijken of je zelf ook in aanmerking komt voor de korting. Om gebruik te kunnen maken van de korting dien je bij het boeken gebruik te maken van de promotiecode THANKYOUDe promotie geldt op zowel vluchten in economy als in business class. Codeshare vluchten komen echter niet in aanmerking voor de korting.

Cabine toestel van Aegean Airlines (Bron: Aegean Airlines)
Krijg tijdelijk 30% korting bij Aegean op vluchten van en naar Griekenland (Foto: Aegean)

In tegenstelling tot de meeste promoties waarbij je korting kon krijgen bij Aegean gaat het bij deze om een eenmalige boeking. Bovendien geldt er een beperkt aantal entries om van de korting gebruik te kunnen maken. De korting geldt alleen op de fare van de vlucht zelf en dus niet op de eventueel bijkomende toeslagen en belastingen. Je kunt je vlucht wijzigen of annuleren als de voorwaarden van de boekingsklasse dit toelaten.  Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Aegean.

Over Aegean Miles+Bonus

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van de maatschappij heeft Miles+Bonus en is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *