Krijg tot wel 25% korting bij Hilton in Noord en Zuid-Amerika2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 25% korting kunt krijgen op verblijven en Noord en Zuid-Amerika. Eerder deze maand schreven we ook al over de status challenge die Hilton op dit moment heeft lopen waarmee je sneller Gold of Diamond status kunt behalen.

Krijg tot wel 25% korting bij Hilton

Op verblijven bij Hilton in Noord en Zuid-Amerika kun je op dit moment tot wel 25% korting krijgen. De voorwaarde is wel dat je een verblijf van minimaal drie nachten boekt. Bovendien moet je het verblijf minimaal vijf dagen voor aankomst boeken. Als je geen lid bent van Hilton Honors krijg je 20% korting terwijl leden profiteren van 25% korting. Ben je nog geen lid van Hilton Honors? Geen probleem! Je kunt heel eenvoudig via deze link een account aanmaken. Om te profiteren van de korting dien je het verblijf wel voor 30 juni te boeken. Dit kun je doen via deze link. Deze boekingen zijn niet gratis te annuleren als je verblijf minder dan 90 dagen in de toekomst ligt. Je dient dus drie maanden van te voren annuleren om in aanmerking te kunnen komen voor restitutie.

hilton, buitenzwembad
Krijg tijdelijk tot wel 25% korting op verblijven bij Hilton in Noord en Zuid-Amerika. (Foto: InsideFlyer – Goffe de Boer)

Op InsideFlyer publiceerden we de afgelopen jaren meerdere reviews van Hilton hotels in Noord en Zuid-Amerika. Zo verbleven we ruim zes jaar geleden in het Hilton San Diago Bayfront. Een jaar later verbleven we in het DoubleTree by Hilton Timesquare West waarvan je hier een review kunt lezen. Vorig jaar publiceerden we ook een review van het Waldorf Astoria Panama-Stad.

Verdere voorwaarden

Het kan zijn dat jouw gewenste hotel op bepaalde datums geen korting aanbiedt. Dit heeft namelijk te maken dat sommige datums niet in aanmerking komen voor de korting omdat er dan bijvoorbeeld een hoge bezettingsgraad is. Meer informatie kun je uiteraard vinden op de website van Hilton.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Christian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *