Krijg tijdelijk 30% korting bij No1 lounges2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je krijgt nu tijdelijk 30% korting als je de No1 Lounges wil bezoeken in november. De toegangsbewijzen met korting kun je kopen tot 30 november 2023. De lounges kun je vinden op London Heathrow, London Gatwick en Birmingham.

30% korting bij No1 lounges

Je krijgt 30% korting op het tarief voor de lounges als je dit direct via de website boekt. Je kunt hiervoor de promotiecode ‘WINTER23’ gebruiken. De korting is geldig voor alle No1 Lounges, Clubrooms, My Lounge en Club Aspire lounges. De Aspire en The Club lounges zijn uitgesloten van de korting.

Lounges op London Heathrow

Je kunt de No1 lounges op meerdere locaties vinden op London Heathrow (LHR). In Terminal 3 kun je gebruik maken van de No1 Lounge. Deze is dagelijks geopend van 05.00 uur tot 22.00 uur lokale tijd. De toegang kost normaliter 36 pond. Een review van deze lounge kun je hier lezen op InsideFlyer.

In deze terminal is ook een Club Aspire gevestigd. Deze lounge hanteert dezelfde openingstijden maar is twee pond goedkoper. In Terminal 5 is een Club Aspire te vinden. Deze lounge is geopend van 05.00 uur tot 21.00 uur lokale tijd en kost 36 pond.

No1 Lounge Londen Heathrow Terminal 3 (Bron: InsideFlyer)
No1 Lounge Londen Heathrow Terminal 3 (Bron: InsideFlyer)

Lounges op London Gatwick & Birmingham

Op London Gatwick zijn maar liefst zeven locaties te vinden. Daarvan zijn er drie gevestigd in de North Terminal en vier in de South Terminal. De prijzen voor deze locaties starten vanaf 28 pond. Alle locaties kun je vinden op de website.

No1 lounges is ook actief op Birmingham Airport. Op deze luchthaven zijn ook twee lounges te vinden. De No1 lounge is geopend tussen 04.30 uur en 21.00 uur lokale tijd en kost normaliter 32 pond. Voor de Clubrooms betaal je normaliter 38 pond. Deze lounge is open tussen 05.00 uur en 20.00 uur lokale tijd.

De meeste lounges kun je ook bezoeken met een Priority Pass. Deze krijg je bijvoorbeeld gratis bij een American Express Platinum kaart. Meer informatie over de lounge toegang met deze kaart kun je hier lezen op InsideFlyer.

Afbeeldingen ©No1lounges/InsideFlyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *