Krijg tijdelijk 15% korting op awards bij IHG One Rewards2 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG One Rewards heeft tijdelijk een promotie lopen waarbij je 15% korting kunt krijgen op awards. Je dient je verblijf wel te boeken op of voor 28 oktober 2022. Eerder dit jaar vernieuwde IHG nog het hele programma waardoor er een aantal interessante voordelen voor eliteleden bijkwamen.

15% korting op IHG awards

De promotie geldt op verblijven t/m vrijdag 16 december. Je dient je verblijf echter wel te boeken op of voor aanstaande vrijdag 28 oktober. Wees er dus snel bij! De promotie is mogelijk alleen voor eliteleden. Dus dit kan een interessante deal zijn als je op dit moment elitestatus hebt bij IHG en de komende maanden je punten wilt verzilveren. Zeker als je weet dat de awards van HG momenteel dynamisch zijn. Je profiteert dus in ieder geval altijd van korting tijdens deze promotie. Voor het Intercontinental London betaal je bijvoorbeeld normaliter 116.000 punten. Tijdens deze promotie kun je dit hotel boeken voor 98.600 punten.

IHG Intercontinental London korting

IHG heeft geen directe link naar deze promotie. Leden die in aanmerking komen hebben wel een email gekregen. Verder kun je op de website van IHG bij het zoeken naar awards checken of je ook de korting hebt gekregen. Mocht je op dit moment nog geen elitestatus hebben bij IHG, dan kun je altijd nog deelnemen in de huidige status challenge. Meer hierover kun je lezen in dit artikel.

IHG dubbele punten azië Voco Singapore
Krijg tijdelijk 15% korting op awards bij IHG. (bron: IHG)

Verder kun je ook gebruikmaken van deze korting bij de zogeheten points+cash awards. Uiteraard krijg je dan alleen korting op de punten. Dat kan een aantrekkelijke optie zijn mocht je net niet genoeg punten hebben.

Conclusie

Dit is een mooie aangelegenheid om je IHG punten in te zetten, zeker als je toch al van plan was om deze in te zetten op een verblijf van de komende maanden. 15% korting is altijd mooi meegenomen. Echter had IHG in het verleden ook vergelijkbare promoties met zelfs 20% korting.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *