Krijg een fikse korting tijdens de Qatar Airways 48-uurs sale1 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft tijdelijk een 48-uurs sale lopen waarbij je een fikse korting kunt krijgen op je vlucht. De sale geldt in een aantal landen waaronder Nederland. Je hebt nog tot morgen 26 oktober 2022 om van de sale te profiteren. Wees er dus snel bij! Eerder dit jaar kwam Qatar Airways ook al met een sale waarbij je 20% korting kon krijgen vanwege het 20-jarig bestaan van de maatschappij.

Qatar Airways 48-uurs sale

De 48-uurs sale geldt op zowel vluchten in economy als in business class. Alleen vluchten van Qatar Airways zelf komen in aanmerking voor de korting. Codeshare vluchten zijn dus uitgesloten tijdens deze 48-uurs sale. Je kunt maximaal 6 maanden vooruit boeken. Mocht de korting voor je gewenste bestemming er vandaag niet bijzitten, dan kan het zinvol zijn om nog tot morgen te wachten aangezien de pagina elk uur ververst wordt. Vanuit Nederland ziet er aanbod er op dit moment als volgt uit. Dit aanbod kun je ook zien op de website van Qatar Airways.

Qatar Airways 48-uurs sale

Qatar Airways 48-uurs sale

Qatar Airways 48-uurs sale

Tip: check ook vertrek uit andere Europese steden

Alle prijzen zijn inclusief eventuele toeslagen en brandstofbelastingen. Op deze tarieven gelden uiteraard ook de algemene voorwaarden van Qatar Airways. Naast Nederland geldt deze sale ook vanaf een aantal andere Europese landen. Dit zijn het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Polen, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Mocht je bestemming vanuit Nederland er niet tussen zitten kan het dus zinvol zijn om vanaf een ander land te vertrekken. Echter betaal je dan uiteraard nog wel extra oor je vlucht daarnaartoe.

Qatar Airways Business Class Suites B787-9 ©QatarAirways

Bron foto’s: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *