Krijg 20% verjaardagskorting op je Qatar Airways vlucht2 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways geeft leden 20% korting op hun vlucht als verjaardagscadeau. Hiervoor moet je wel je geboortedatum hebben vermeld in je account. De korting geldt ook vanaf Amsterdam vanwaar Qatar Airways tijdelijk vliegt met de nieuwe business class.

20% korting bij Qatar Airways

Om na te gaan of jij ook in aanmerking komt voor de korting check je best je email. De verjaardagskorting geldt namelijk niet voor iedereen. Als je geselecteerd bent kun je 20% korting krijgen op je Qatar Airways vlucht. De korting geldt vanaf meerdere luchthavens binnen Europa waaronder ook Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Veel populaire bestemmingen binnen het Midden-Oosten en Azië komen in aanmerking. Denk hierbij aan Doha, Dubai, Bangkok, Kuala Lumpur, Jakarta en Bali. Voor een volledige lijst van alle bestemmingen check je best de website van Qatar Airways.

Qatar Business Class Suites B787-9 ©QatarAirways
Krijg tijdelijk 20% verjaardagskorting op je vlucht met Qatar Airways. (bron: Qatar Airways)

Je dient je vlucht te boeken voor 14 september 2022 en je kunt dan reizen t/m 30 juni 2023. Er gelden echter wel een aantal datums waarop je niet kunt reizen. Op de heenvlucht is dit tussen 17 november en 24 december 2022 en tussen 31 maart en 10 april 2023. Op de terugvlucht is dit tussen 22 november en 22 december 2022, tussen 1 en 8 januari 2023 en tussen 10 april en 22 april 2023. Daarnaast geldt de korting alleen op bepaalde boekingsklassen. In sommige gevallen kun je dus goedkoper uit zijn met deze korting. In de email die je ontvangt vind je een promotiecode die je dient in te voeren tijdens je boeking om vervolgens de korting te krijgen. Deze code mag je maximaal één keer gebruiken. Je dient je vlucht dus ook te boeken via de website van Qatar Airways.

Conclusie

Qatar Airways biedt tijdelijk 20% verjaardagskorting op vluchten vanuit Europa naar een aantal bestemmingen in het Midden-Oosten en Azië. Het heeft zeker zin om voor jezelf na te gaan of de korting ook voor jou positief uitpakt. In sommige gevallen kun je je vlucht goedkoper vinden door bijvoorbeeld in een lagere boekingsklasse te boeken of je vlucht via een OTA (Online Travel Agency) zoals Expedia te boeken. Kijk dus altijd op de website van Qatar Ariways zelf met de promotiecode maar ook op Skyscanner.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *