IHG One Rewards komt weer met status challenge2 min leestijd

InterContinental Sofia (Bron: IHG)InterContinental Sofia (Bron: IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG One Rewards heeft op dit moment weer een status challenge lopen waarmee je versneld Gold en Platinum status kunt behalen. Het programma onderging eerder dit jaar nog een rebrand waardoor het hebben van status binnen IHG een stukje aantrekkelijker is geworden.

IHG One Reward status challenge

Dit is dus een mooie aangelegenheid als je nog geen status hebt bij IHG. In tegenstelling tot de vorige challenge kun je nu maximaal Platinum behalen. Deze status is dan wel niet zo waardevol als Diamond, toch kom je met Platinum ook al best ver. Zo maak je kans op gratis upgrades en kun je gebruikmaken van Reward Night Discounts. Normaliter heb je voor het behalen van Platinum status 40 nachten nodig. Tijdens deze promotie hoef je maar vijf nachten door te brengen bij IHG om deze status te behalen. Na het voltooien van twee nachten heb je al Gold status. Om mee te doen aan de status challenge is het wel nodig om je te registreren en dit kun je doen via deze link. Verblijven voor registratie tellen helaas niet mee.

IHG dubbele punten azië Voco Singapore
Behaal al na vijf nachten Platinum status bij IHG (bron: IHG)

Je hebt tot 31 december 2022 de tijd om de challenge te volbrengen. Voor het behalen van Gold status geldt 23 december als einddatum. Voor het behalen van Platinum status dien je eerst Gold status te behalen. Je eerste twee nachten voor Platinum dien je dus voor 23 december binnen te hebben. Hierbij is het ook goed om te weten dat alleen betaalde nachten vanaf $ 30 USD in aanmerking komen. Awardnachten tellen dus niet mee. Ook dien je je overnachting te boeken via de IHG boekingskanalen zoals de website of app. Een overnachting geboekt via bijvoorbeeld Expedia of boeking.com komt dus niet in aanmerking voor de status challenge.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *