Cathay Pacific verlengt elitestatus tot 31 december 20231 min leestijd

Cathay Pacific A350-1000 ©CathayPacific

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Cathay Pacific heeft afgelopen vrijdag laten weten de geldigheid van elitestatus met nog eens 12 maanden te gaan verlengen. Deze is namelijk geldig tot 31 december 2023. In augustus zei Cathay Pacific nog voorgoed vaarwel tegen de Marco Polo Club nadat de maatschappij overstapte op één loyaliteitsprogramma met de naam Cathay.

Cathay verlengt opnieuw elitestatus

Dat Cathay Pacific nogmaals de geldigheid van elitestatus verlengt komt eigenlijk niet als een verrassing. Sinds de uitbraak van corona geldt er tot nu toe namelijk een quarantaineplicht voor aankomende reizigers in Hong Kong. In de email die Cathay afgelopen vrijdag heeft verzonden staat echter vermeld dat er binnenkort een einde komt aan deze quarantaineplicht. Cathay is één van de weinige loyaliteitsprogramma’s die alsnog voor een verlenging van de elitestatus heeft gekozen.

Cathay Pacific Business Class A350-1000 Hong Kong Amsterdam
Cathay Pacific verlengt geldigheid elitestatus tot 31 december 2023. (Foto: InsideFlyer)

Mocht je op dit moment nog Silver, Gold of Diamond status hebben bij Cathay, dan is deze geldig t/m 31 december 2022. Voor de verlenging van de status hoef je verder niets te doen. Leden die toch de elitistatusvereisten voor 2023 hebben behaald zullen echter wel extra worden beloond. Hierover zal Cathay in de nabije toekomst meer bekend gaan maken. Meer informatie over het verlengen van elitestatus kun je vinden op de website van Cathay Pacific.

Conclusie

Het is natuurlijk goed nieuws dat Cathay de geldigheid van elitestatus nogmaals heeft verlengd. Dit is natuurlijk ook niet meer dan logisch aangezien reizen naar of via Hong Kong de laatste jaren vrijwel onmogelijk was. Daarnaast is het natuurlijk ook mooi dat Cathay leden die zich dit jaar kwalificeren voor status in 2023 nog extra gaat belonen. Meer details hierover volgen dus in de nabije toekomst.

Uitgelichte afbeelding: Cathay Pacific

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *