Krijg €35,- korting bij KLM & Air France vanaf Duitsland1 min leestijd

Nieuwe Economy cabine aan boord van de Air France Boeing 777-300 (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je een ticket boekt via de Duitse website van Air France dan krijg je €35,- korting op je ticket voor long-haul vluchten. De vluchten moeten in Duitsland starten en gelden voor KLM en Air France vluchtnummers. Een update over de winterdienstregeling van Air France kun je hier lezen. KLM vliegt deze winter ook naar 163 bestemmingen.

€35,- korting bij Air France & KLM

Als je uiterlijk 6 oktober 2022 een ticket boekt dan krijg je dus €35,- korting. Je moet uiterlijk op 31 maart 2023 vertrekken en de retourvlucht mag uiterlijk op 30 april 2023 zijn. Vrijwel alle long-haul bestemmingen wereldwijd komen in aanmerking, met uitzondering van China en Mauritius.  Om van deze korting gebruik te kunnen maken dien je de kortingscode AFUNITYDAY in te voeren bij ‘enter a voucher of discount code’ tijdens het boeken. Het is alleen geldig voor een vertrek vanaf een Duitse luchthaven, zoals bijvoorbeeld Düsseldorf.

Om in aanmerking te komen voor de korting moet het ticket voor toeslagen en belastingen minstens €160,- kosten. Vluchten met een AF of KL vluchtnummer komen in aanmerking voor de korting. Deze mogen uitgevoerd worden door Air France, KLM en Delta Air Lines. Alle andere codeshare vluchten komen dus niet in aanmerking. De korting is tevens alleen geldig op reizen in Economy Class.

Er is een beperkt aantal kortingscodes beschikbaar. Alle voorwaarden kun je vinden op de website van Air France.

Air France B777-200 (©Air France)

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *