Krijg 500 bonuspunten bij Accor op verblijven in Europa2 min leestijd

Review: Ibis Styles Amsterdam Airport - Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een leuke promotie lopen waarbij je van 28 december 2021 t/m 28 februari a.s. 500 bonuspunten kunt krijgen op verblijven in Europa.

500 bonuspunten bij Accor

Je boeking dient echter plaats te vinden voor of op 31 januari 2022 en de promotie is geldig in de meeste landen van Centraal- en Noord Europa. De promotie geldt in de volgende landen: Albanië, Armenië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Georgië, Duitsland, Hongarije, Ierland, Kazachstan, Kyrgyzstan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Noord Macedonië, Polen, Roemenië, Rusland, Servië, Slowakije, Slovenië, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk. Voor deze promotie dien je je voor of op 31 januari 2022 te registreren en dit kun je doen via deze link. Boekingen die gemaakt zijn voor deze datum tellen helaas niet mee.

Review: Mercure Hotel Zwolle
Verdien deze winter 500 bonuspunten op verblijven bij Accor.

500 bonuspunten vertegenwoordigen € 10,-. Dat is natuurlijk niet veel maar altijd mooi meegenomen. De punten worden normaliter 10 dagen na het uitchecken op je account bijgeschreven. Maar in veel gevallen gebeurt dit al sneller. Helaas kun je deze promotie niet combineren met eventuele andere promoties die Accor op dit moment heeft lopen. Indien je je wel hebt geregistreerd voor een andere promotie verdien je alleen het hoogste aantal bonuspunten van die promotie. Verblijven die betaald zijn met rewards punten tellen echter niet mee voor deze promotie.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *