Krijg 20% korting op awards bij IHG Rewards2 min leestijd

InterContinental Sofia (Bron: IHG)InterContinental Sofia (Bron: IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG Rewards heeft tijdelijk een promotie lopen waarbij je 20% korting kunt krijgen op award verblijven. De promotie was al eerder beschikbaar voor IHG Rewards creditcard houders. Nu is deze uitgebreid naar vrijwel alle IHG Rewards leden wereldwijd. IHG heeft op dit moment trouwens ook een promotie lopen waarbij je tot wel 50.000 bonuspunten kunt krijgen op betaalde verblijven.

20% korting op awards bij IHG

Op dit moment is het mogelijk om 20% korting te krijgen op awards bij IHG op verblijven van 28 maart t/m 25 mei 2022. Je dient je verblijf echter wel op of voor 5 april a.s. te boeken. Het is mogelijk dat de promotie alleen voor een aantal IHG Rewards leden beschikbaar is. Check dus even je email om te weten dat je hiervoor in aanmerking komt. Mocht je geselecteerd zijn voor de promotie, dan kun je dus 20% korting krijgen op awards. Als je award nacht bijvoorbeeld 20.000 punten kost, ben je tijdens deze promotie maar 16.000 kwijt. Het maximum aantal nachten is echter beperkt tot drie.

IHG Opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam
Krijg tijdelijk 20% korting op je awards bij IHG (bron: IHG)

De korting is ook geldig op de zogenaamde points+cash uitgaven. Soms kan het interessant zijn om een deel van je verblijf met punten te betalen en het andere deel met cash, bijvoorbeeld als je net niet voldoende punten hebt. IHG heeft daarnaast vrij vaak promoties lopen waarbij je een flink aantal bonuspunten kunt krijgen bij aankoop van punten. Meer over deze promotie kun je lezen op de website van IHG.

Conclusie

Dit is een mooie aangelegenheid om IHG Rewards punten in te zetten. 20% korting krijgen op awards komt namelijk zelden voor. De periode waarin je verblijf moet plaatsvinden is echter wel wat aan de korte kant. Indien nu niet het moment is om punten in te zetten kun je altijd nog wachten tot de volgende IHG Pointbreaks. Meer over hoe IHG Rewards Club werkt lees je in dit artikel.

Uitgelicht afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *