Tot 25% korting met Radisson Spring Sale2 min leestijd

Tot 25% korting met Radisson Spring Sale (Bron: Radisson)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is Spring Sale bij Radisson Hotels met tot 25% korting op overnachtingen en eten en drinken. Je moet er echter wel snel bij zijn. De uiterlijke boekingsdatum is namelijk 30 maart 2022, je kunt verblijven tussen 1 april en 31 mei 2022. Er zijn heel wat goede deals te scoren, zowel in Europa als daarbuiten. Leden van Radisson Rewards kunnen ook nog eens tot 2.000 bonuspunten verdienen.

Tot 25% korting bij Radisson

Met de Spring Sale van Radisson krijg je dus tot 25% korting op overnachtingen bij heel wat deelnemende hotels. Ook uitgaven in het restaurant komen in aanmerking voor een korting tot 25%. De maximale korting geldt voor leden van Radisson Rewards. Ben je nog geen lid? Dan krijg je tot 15% korting. Het is echter erg gemakkelijk om van de maximale korting te profiteren, lid worden van Radisson Rewards is namelijk gratis.

De korting geldt niet alleen bij Radisson Hotels. Je kunt met de Spring Sale namelijk ook profiteren van korting op overnachtingen bij Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Radisson Individuals en Park Inn by Radisson hotels.

In Nederland kun je terecht bij het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol (vanaf € 118 per nacht), Radisson Blu Hotel Amsterdam City Center (vanaf € 214 per nacht) en het Park Inn by Radisson Amsterdam City West (vanaf € 73 per nacht). In België heb je keuze uit het Radisson Hotel Luik Centrum (vanaf € 62 per nacht) en het Radisson Collection Hotel Grand Place Brussel (vanaf € 173 per nacht). In Duitsland, Spanje en Frankrijk zijn overigens ook genoeg deelnemende hotels. Je kunt hier de promotie bekijken.

Radisson Rewards

Zoals gezegd geldt de maximale korting voor leden van Radisson Rewards. Lid worden is gratis, dus het is gemakkelijk om de maximale korting te krijgen. Er is echter nog een reden om lid te worden. Je krijgt namelijk 1.000 bonuspunten als je twee nachten boekt en zelfs 2.000 bonuspunten bij een verblijf van drie nachten of meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *