Krijg 10% korting op je vlucht met Qatar Airways1 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je op een aantal boekingsklassen een korting kunt krijgen van 10% via een couponcode. Afgelopen maand had de maatschappij ook al een promotie lopen waarbij je 80% bonuspunten kreeg bij het aankopen van Avios.

10% korting op je vlucht met Qatar Airways

Qatar Airways biedt nu een couponcode waarbij je 10% korting krijgt op een aantal tariefklassen in economy. Dit geldt voor vluchten met een reisdatum t/m 14 januari 2024. Je dient je vlucht wel te boeken voor 15 augustus. De code die je nodig hebt zijn QVERSE en QV3RSE voor respectievelijk economy class en business class. Helaas krijg je niet op alle tariefklassen een korting. Zo is dit bijvoorbeeld niet het geval op de allergoedkoopste tickets. Op de volgende tariefklassen krijg je korting in economy class: N, Q, T, O, K, M, L, V, S. In de business class zijn dit: R, D en I.

Qatar Airways QSuite A350-1000
Krijg 10% korting op je vlucht van Qatar Airways. (Foto: InsideFlyer)

De promotie geldt op alle vluchten van Qatar Airways. Helaas komen codeshare en interline vluchten niet in aanmerking voor deze promotie. De korting krijg je alleen op het tarief van de vlucht zelf en is dus niet van toepassing op de eventuele bijkomende toeslagen en belastingen. Verder is de korting geldig op zowel one-way als retourvluchten. De korting wordt direct toegepast en is achteraf niet meer te claimen. Deze promotie is niet te combineren met andere promoties die op dit moment lopen. Tenslotte geldt er een beperkt aantal plaatsen om de korting te bemachtigen. Wees er dus snel bij! Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Qatar Airways.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    “een aantal brekingsklassen”.

    ?!?

    Proeflesen is bleikbaar en onbekent begriep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *