Delta hervat vluchten naar Curaçao deze winter2 min leestijd

Boeing 737 Delta Air Lines Curacao Curaçao

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines vliegt vanaf aankomende winter weer van Atlanta naar Curaçao. De luchtvaartmaatschappij was 13 jaar geleden voor het laatst actief op de route.

Delta van Atlanta naar Curaçao

Vanaf 16 december start Delta met de vluchten tussen Atlanta en het Curaçao. De luchtvaartmaatschappij zal elke zaterdag vliegen met een Boeing 737-800 naar het Caribische eiland. In dit toestel is een First Class (Business Class), Delta Comfort+ en Main Cabine aanwezig. In Atlanta kunnen passagiers overstappen op een van de vele andere bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij.

Delta Air Lines is ook lid van de SkyTeam alliantie en is ook een partner van KLM. Daarom kun je op de vluchten ook gebruik maken van je Flying Blue (elite) voordelen. Tickets voor de vluchten kun je ook boeken als award ticket met Flying Blue.

Vlieg je van Atlanta naar Curaçao, dan krijg je in Economy class 5XP per enkele reis in het Flying Blue loyaliteitsprogramma. Reis je in Premium Economy dan ontvang je 10XP. Het is ook mogelijk om in Business Class te reizen. In dat geval ontvang je 15XP per enkele reis.

Corendon Airbus A350 Iberostar

Corendon, KLM en TUI vanuit Nederland naar Curaçao

Je kunt ook direct vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Curacao reizen. Corendon zal aankomende winter voor het eerst met een eigen vliegtuig gaan vliegen naar Curaçao. Voorheen kocht de reisorganisatie stoelen in bij KLM, maar vliegt straks met een Airbus A350-900 naar het Caribische eiland.

Naast Corendon kun je natuurlijk ook met KLM reizen. De luchtvaartmaatschappij vliegt elke dag naar het eiland. Op de route zet de luchtvaartmaatschappij vaak een Boeing 777-300ER in. Het eerste toestel van dit type is nu voorzien van de nieuwste World Business Class en Premium Comfort cabine. Op den duur zul je deze nieuwe cabines ook vinden op de route naar Curacao.

Tevens is het mogelijk om met TUI te reizen naar Curacao. De luchtvaartmaatschappij vliegt een aantal keer per week rechtstreeks naar Curacao en heeft ook vluchten met een tussenstop in het aanbod. Deze luchtvaartmaatschappij zet een Boeing 787 Dreamliner in op de route.

De Boeing 787 Dreamliner van TUI (Bron: TUI)

Afbeeldingen ©Delta/Corendon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *