Korting op Uber – ook voor bestaande gebruikers!1 min leestijd

Uber Nederland - Featured

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

UDPATE: Het lijkt erop dat de kortingsbedragen zijn verminderd

Voor veel reizigers is het gebruik van Uber een verademing. Geen gedoe met cash of meters in een taxi en je kan na de rit de route en rekening makkelijk inzien. Nieuwe gebruikers die zich aanmelden via deze link krijgen €10 korting op de eerste rit. Maar er is nu zelfs een nóg betere actie, ook voor bestaande gebruikers! Uber is namelijk geïntegreerd in de Google Maps app. Bestel je een rit met Uber via Google Maps dan krijg je tot €20 korting! Ook buiten Europa is er korting. Bijvoorbeeld in de VS $15, in de Verenigde Arabische Emiraten 60 Dirham en in het VK 20 GBP.

Hoe werkt Uber via Google Maps?

Hiervoor moet je de nieuwste versie van Google Maps downloaden. Start dan een routebeschrijving. Als Uber op jouw route ondersteund wordt kun je bij vervoersopties kiezen voor een mannetje met een aktetas. Vervolgens zie je de richtprijs voor de verschillende categorieën Uber (als die er zijn), de wachttijd en zelfs de locatie van wagens in de buurt. Als je op ‘aanvragen’ klikt wordt gevraagd je Google account te linken aan je Uber account, of je kan een nieuw account aanmaken als je er nog geen hebt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Maak je vaak gebruik van dit soort vervoer? Dan is deze korting op Uber in veel landen over de gehele wereld natuurlijk erg mooi meegenomen! Vaak is een rit via Uber betrouwbaarder dan een lokale taxi, en in de meest gevallen ook goedkoper. Maak je nog geen gebruik van Uber? Dan kan je met deze korting het een keer (bijna) gratis uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *