Korting op Priority Pass met Privium1 min leestijd

Privium Clublounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Privium staat, naast het programma om snel de grens te passeren op Schiphol met een irisscan, bekend om haar ClubLounge op de luchthaven. Dit wordt vaak als de beste lounge op Schiphol gezien. Om leden ook het comfort van lounges wereldwijd te bieden is Privium een samenwerking aangegaan met Priority Pass. Privium leden krijgen tot 20% korting op een abonnement! Zo kan je op honderden luchthavens wereldwijd gebruik maken van lounges, ongeacht je cabineklasse of elite status.

Privium Club Lounge
De Privium ClubLounge op Schiphol

Priority Pass lidmaatschap

Priority Pass heeft 3 soorten lidmaatschap. Standard kost gewoonlijk €99 per jaar. Hier zitten géén loungebezoeken bij inbegrepen. Deze kosten €24 per persoon per bezoek. Privium leden krijgen op de contributie 20% korting waardoor de prijs €79 wordt.

Standard Plus kost normaal gesproken €249. Hier zitten bovendien 10 loungebezoeken bij inbegrepen. Extra bezoeken of een gast zijn weer €24 per keer. Leden van het Schiphol programma krijgen hier 10% korting op de jaarlijkse bijdrage.

Wie erg vaak op reis gaat en bij meer dan 1000 lounges wereldwijd altijd toegang wil kan kiezen voor Prestige. Hierbij zijn onbeperkt bezoeken voor de kaarthouder inbegrepen. Normaal kost dit per jaar €399. Ook hier is de korting 10% waardoor de bijdrage op €359 uitkomt.

Ben je Privium lid? Dan kan je hier (klik) lid worden tegen de promotietarieven.

Priority Pass

Andere mogelijkheden

Heb je een AMEX Gold of Platinum kaart? Dan hoort daar al een (beperkt) Priority Pass abonnement bij.

Wil je maar af en toe een lounge bezoeken en niet vastzitten aan een abonnement? Kijk dan eens naar Loungebuddy.

Reacties

  1. robertFB zegt

    Korting is altijd mooi, maar 10% is wel een beetje karig als je bedenkt dat Priority Pass zelf 20% korting aanbiedt aan nieuwe leden – maar dat is natuurlijk alleen voor het eerste jaar, niet voor volgende jaren zoals via Privium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *