Koop tijdelijk IHG One Rewards punten met 100% bonus1 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma IHG One Rewards heeft op dit moment een kort lopende promotie waarbij je 100% bonus punten ontvangt bij het aankopen van de punten. Deze punten kun je vervolgens besteden aan een gratis overnachting bij een van de vele aangesloten IHG hotels, bijvoorbeeld het Voco Parijs Montparnasse.

IHG One Rewards tijdelijk met 100% bonus

Je kunt nu tot en met 28 juli 2023 IHG One Rewards punten kopen met een bonus van 100%. Het minimum aantal punten dat je moet kopen tijdens deze promotie om in aanmerking te komen voor de bonus is 5.000 punten. Het maximale aantal punten dat je kunt kopen is 150.000 punten. Voor 300.000 punten betaal je tijdens deze promotie dan ongeveer €1.347 ($1.500).

Soms duurt het even voordat de punten in je account zijn bijgeschreven, maar vaak is dat wel binnen enkele uren na het afronden van de transactie.  De 100% bonus die je tijdens deze promotie krijgt is het hoogste percentage dat het loyaliteitsprogramma de afgelopen periode gegeven heeft. Heb je nog geen IHG account, dan kun je dit op deze pagina gratis aanmaken. 

IHG hotelkamer Intercontinental Barcelona

De punten in het One Rewards loyaliteitsprogramma kun je gebruiken om een gratis overnachting te boeken bij een van de vele hotels in de wereld. Het aantal punten dat je per nacht nodig hebt verschilt, maar een gratis overnachting kun je al boeken vanaf 10.000 punten. Een overnachting kun je boeken bij bijvoorbeeld een van de vele Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Candlewood Suites, Staybridge Suites, voco, EVEN, Six Senses, Regent, InterContinental, Kimpton en Hotel Indigo hotels wereldwijd.

Boek je een award bij een nieuw hotel, dan krijg je ook nog eens 15% korting. In dit artikel op InsideFlyer kun je meer lezen over deze promotie.

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *