Bespaar 15% op award boekingen bij nieuwe IHG hotels1 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met het loyaliteitsprogramma IHG One Rewards kun je nu 15% besparen op award overnachtingen. Deze korting is geldig voor verblijven bij nieuwe hotels die je boekt met punten. Je kunt tot 31 augustus 2023 boeken en verblijven bij een nieuw hotel.

15% korting bij nieuwe IHG hotels

Je krijgt nu dus tot eind augustus 15% korting als een award boekt met IHG One Rewards punten. De korting is alleen geldig als je via internet bij de hotelketen de reservering maakt. Als je de overnachting volledig met punten boekt, dan hoef je 15% minder punten in te leveren. Boek je een Points & Cash reservering, dan krijg je 15% op het gedeelte dat je met geld moet betalen. De korting krijg je in dat geval niet op het aantal punten dat je inlevert voor de reservering.

Verblijf je deze zomer bij een IHG hotel, dan kun je tot 10.000 bonuspunten verdienen per vier overnachtingen. Alle informatie over deze promotie kun je hier vinden op InsideFlyer.

InterContinental Sofia (Bron: IHG)InterContinental Sofia (Bron: IHG) hotels

IHG heeft de afgelopen tijd diverse nieuwe hotels geopend waar je nu met korting kunt verblijven. Zo kun je in Europa verblijven bij:

  • InterContinental Athénée Palace Bucharest
  • Holiday Inn Manchester Airport
  • Staybridge Suites Brighton
  • Holiday Inn Express Madrid – Airport
  • InterContinental Tashkent

Daarnaast zijn er diverse hotels in het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Thailand en China die je met korting kunt boeken. Het volledige overzicht met nieuwe hotels en de voorwaarden kun je op deze pagina vinden.

IHG is niet de enige hotelketen die promoties heeft voor nieuwe hotels. Zo krijg je bijvoorbeeld bij World of Hyatt 500 bonuspunten per nacht dat je verblijft bij een nieuw hotel. Het aanbod wisselt elke paar weken en een recent overzicht kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer.

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *