Koop tijdelijk Iberia Plus Avios met 50% bonus1 min leestijd

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iberia Plus heeft momenteel een promotie waarbij je tijdelijk 50% bonus Avios kunt verkrijgen bij aankoop van deze punten. In sommige gevallen kan het voordelig zijn om punten te kopen om er bijvoorbeeld een Business Class award ticket mee te boeken.

Iberia Plus Avios met 50% bonus

Tot en met 22 augustus 2023 krijg je een bonus van 50% als je Avios punten koopt bij Iberia. Hoe meer Avios je in een transactie koopt hoe goedkoper deze per punt worden. Je kunt momenteel maximaal 200.000 punten per kalenderjaar kopen.

Tijdens deze promotie kun je 200.000 Avios kopen voor €4.245. Je krijgt dan 300.000 Avios bijgeschreven in je account. Eerder dit jaar heeft Iberia de Avios flink duurder gemaakt. Zo was je eerder dit jaar ruim 640 euro goedkoper uit voor dit aantal Avios.

Iberia Business Class Avios

Om meer waarde uit je Avios punten te halen kun je deze ook kosteloos overschrijven naar de Executive Club van partner British Airways. Beide accounts moeten wel minimaal 90 dagen oud zijn en er moet een activiteit geweest zijn om deze over te kunnen schrijven. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de Avios over te schrijven van British Airways naar Qatar Airways Privilege Club.

Het is kan een prima promotie zijn om punten te kopen als je een interessante manier weet om deze te besteden. Zo kun je bijvoorbeeld een vlucht in Business Class boeken van Madrid naar New York JFK voor 34.000 Avios. Daar komt dan nog wel een bedrag een toeslagen bij.

Afbeeldingen ©Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *